iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 4 waterschade (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/96417-iphone-4-waterschade.html)

bpow 30-07-11 09:32

iPhone 4 waterschade
 
Ok ik kan me op dit moment echt wel voor de kop slaan... gisternacht iets te veel in het glaasje gekeken en heb het gepresteerd om mijn iPhone voor een paar tellen kopje onder te laten gaan.... iPhone zat in leren sleeve, dus sleeve had voor het grootste deel al water gevangen, maar of het veel uitmaakt zou ik niet weten. iPhone was nog eventjes aan, sprong naar power off slide-scherm, maar ging automatisch uit.

Thuis gelijk in een bak met rijst gedaan, en even later toen ik ging checken stond iPhone opeens aan op die power off-slide scherm. (Goed teken?) Ik het maar gelijk uitgezet en weer terug gestopt met rijst. Ik heb verhalen gelezen dat iPhone minimaal 3-4 dagen in bak met rijst moet zitten of zelfs langer, maar garantie dat het weer doet heb ik nooit.

Vooruit kijkend dat mijn iPhone nooit meer het daglicht zal zien ging ik opzoek naar alternatieven. En las dus dat ze in Amerika een nieuwe regeling hebben voor waterschade. Apple zou dus nu tegen betaling van 200-250 dollar je iPhone met waterschade vervangen voor een nieuwe/refurbished iPhone.

Allereerst wil ik vragen wat hiervan waar is, en of dit ook in Nederland van toepassing is.

Maar aangezien ik over een paar dagen richting Amerika ga, wil ik vragen of het voor mij mogelijk is om met mijn "Nederlandse" iPhone daar te laten fixen/vervangen bij een Apple Store tegen eventueel die 200-250 dollar regeling. En of ik nog eventueel andere opties heb.

Bedankt alvast voor jullie advies of eventuele ervaringen.

belgiumiphone 30-07-11 09:55

Dit is echt balen! Ik wens je veel sterkte toe!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:33.