iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iphone herstelt en geeft nu aan dat hij gesimlocked is (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/96607-iphone-herstelt-geeft-gesimlocked.html)

stephaniejacobs 02-08-11 01:37

iphone herstelt en geeft nu aan dat hij gesimlocked is
 
hallo,
ik kom vanmiddag terug van vakantie en sluit mijn iphone aan op mijn computer, hier geeft itunes aan dat er een update beschikbaar is dus deze laat ik installeren. mijn iphone wordt gewoon gesynchroniseerd. hierna blijft itunes aangeven dat mijn iphone in herstelmodus is en dat ik hem moet herstellen. ik heb geprobeerd de thuisknop en de knop bovenop tegelijk in te drukken, ik heb een nieuwe versie van itunes gedownload en mijn computer opnieuw opgestart. itunes bleef echter hetzelfde aangeven. ik heb op internet gelezen dat ik mijn iphone moest herstellen en daarna de reservekopie kan selecteren. ik heb dus mijn iphone herstelt maar hij geeft nu aan dat hij gesimlocked is. ik heb hem echter in zwitserland simlock vrij gekocht. hoe kan dit? wat kan ik doen? ben ik nu alles kwijt wat erop stond? Help mij AUB?! Alvast bedankt!

colliehome 02-08-11 10:19

Probeer hem nog eens te herstellen. Normaal gaat het vlot. Hij kan wel aangeven dat hij je sim moet checken en dus ondertussen gaan kijken of je toestel degelijk simlockvrij is.
Heb je al vaker een update gedaan? Indien ja, dan is hij zeker simlock vrij. Indien nee kunnen ze je wel een softwarematige simlockvrije verkocht hebben.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:34.