iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone 4 start in DFU, zwart beeld en (nieuwe) home button werkt niet. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/96985-iphone-4-start-dfu-zwart-beeld-nieuwe-home-button-werkt-niet.html)

jhuurne 08-08-11 11:35

Iphone 4 start in DFU, zwart beeld en (nieuwe) home button werkt niet.
 
Mijn iphone 4 16GB is laatst gevallen en daarna werkte het touchscreen en home button niet meer. Beeldscherm werkte wel maar de telefoon gaf aan deze met iTunes te moeten verbinden. Nu is er een nieuw beeldscherm met digitizer ingezet en een nieuwe home button schakelaar maar de telefoon werkt nog niet. De ene keer start deze op en gaat de verlichting aan, beeld blijft zwart en voice control begint te piepen. De andere keer wil hij helemaal niet aan en geeft iTunes aan dat hij in de herstel modus hangt. Ik heb geprobeerd de software te herstellen en dat is wel gelukt. De ene keer geeft hij aan 4.3.5 te hebben en gelijk daarna weer herstel modus. Scherm blijft zwart.

Wie kent dit en weet een oplossing? Is dit een hardware probleem? Home button schakelaar en digitizer zijn beide nieuw en getest.

jimspeed1998 10-08-11 11:35

Waarschijnlijk is je moederbord ook beschadigd met de val

johanneslol1 10-08-11 21:09

Het piepen geeft houd voor 90% van de gevallen in dat de voeding niet goed is aangesloten. Dus ik denk dat je batterij er niet goed weer terug in gezet is...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:10.