iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   verschrikkelijke ruis/lawaai tijdens bellen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/97010-verschrikkelijke-ruis-lawaai-tijdens-bellen.html)

Nikigoesfreaky 08-08-11 17:38

verschrikkelijke ruis/lawaai tijdens bellen
 
Ik heb sinds een tweetal maanden een probleem met mijn iphone 4 (sinds januari). Elke keer als ik iemand bel of als ik word gebeld, dan horen ik en mijn gesprekpartner een harde ruis/lawaai door ons gepraat. Vaak eindigt het gesprek dan ook al na 5 seconden met enkel de woorden; "Wat is dat lawaai?", "Ik hoor je niet!". In het begin was het 50% kans dat het weer voorkwam, nu is het al 99,99% dat ik het heb! Ik heb mijn iphone al heropgestart, een reboot (of hoe dat dat ook heet) gedaan, geupdate naar 4.3.5 in itunes. Dit alles werkte niet en dat laatste werd me nog aangeraden door de Phonehouse, waar ik hem gekocht heb. Ik zoek te vergeefd rond op het internet om de oplossing te vinden! :confused: Ik wil hem echter NIET afgeven bij de phonehouse, hij zou dan 3 weken of langer opgestuurd worden, dit valt ook niet onder de garantie zeiden ze en of ik een vervang-iphone krijg is ook nog eens de vraag? (dit gaat toch niet anders door die mini-simkaart?) :( Heeft hier iemand ervaring mee, of een oplossing?

wouter1981 08-08-11 17:48

Doe nogmaals een herstel met iTunes maar zet daarna GEEN reservekopie terug. Het klinkt als een hardware probleem maar je moet een softwareprobleem toch uitsluiten.

Als het een defecte microfoon is, daar lijkt het wel op namelijk, dan valt dat volgens mij gewoon onder de garantie.

Controleer wel even of de vochtindicatoren nog wit zijn (niet rood/roze in elk geval) je vind deze in de koptelefoonaansluiting en in de dockconnector.

Nikigoesfreaky 28-08-11 17:38

Dit heb ik ook gedaan, ik heb eens in de microfoons geblazen maar niets helpt. Bij de phonehouse zeggen ze dat dit niet onder de garantie valt!

wouter1981 29-08-11 09:58

Als het een defect is wat niet door jou als gebruiker veroorzaakt is en er geen waterschade is (lees: verkleurde vochtindicatoren) zou ik niet weten waarom dit niet onder de garantie valt.
Laat je niet afschepen bij de phonehouse. Lees je goed in in je rechten. Doe dit bijvoorbeeld bij Consuwijzer.

manu1946 23-09-11 20:53

iphone 4 ook lawaai tijdens bellen,, reset geen oplossing.....


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:52.