iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Meerdere accounts (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/97762-meerdere-accounts.html)

BluePress 20-08-11 14:02

Meerdere accounts
 
ik en mijn vriendin hebben allebei een iphone 4 (16Gb) en allebei een eigen iTunes account, ik gebruik een macbook pro 15" en mijn vriendin een sony vaio, en op beide laptops een eigen itunes met eigen bibliotheek en eigen nummers/apps/foto's/mails/alles.
nu wil het geval dat de iphone van mijn vriendin soms spontaan ingelogd wordt op mijn account in plaats van die van haar. ik snap niet hoe dat kan komen, ik heb al aan haar gevraagd of ze thuisdeling uit wil schakelen op haar laptop (maar wel op haar telefoon thuisdeling op haar account wil zetten). ik ga ook mijn thuisdeling op mijn macbook uitzetten, maar het is al een paar keer gebeurd en ik kan maar niet verzinnen waardoor het kan komen. heeft iemand hier misschien ervaring mee of kan een tip geven waardoor haar iphone niet meer spontaan naar mijn account gaat?

Pzizzz 13-10-11 18:53

Ik heb geen antwoord op je vraag maar vraag me af hoe het gaat met een tweede account. Ik heb zelf al heel lang een iTunes account icm een iPhone en iPad en veel apps en muziek gedownload. Nu schaft mijn vriendin de iPhone 4S aan. Ze moet uiteraard een eigen iTunes account aanmaken natuurlijk. Kan ze mijn gekochte apps en muziek e.d. ook op haar iPhone plaatsen?

BluePress 13-10-11 23:52

als het goed is moet ze dat moeten kunnen, ik weet alleen niet hoe je een andere account kan machtigen om alle downloads die jij hebt gedaan ook te kunnen krijgen, ik weet wel dat dat kan met andere computers maar niet of dat ook kan met accounts alleen.

djsparky 14-10-11 02:31

Op het probleem van BluePress heb ik geen antwoord.
Wel weet ik dat je aankopen van jouw Apple ID niet kunt "kopiŽren" naar een ander Apple ID.
Hoe het wel kan is: op de andere telefoon inloggen met jouw Apple ID en de betreffende apps binnen halen en daarna het andere Apple ID instellen. Feit blijft dan wel dat je jouw Apple ID moet instellen om van die betreffende apps updates te downloaden.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:12.