iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Internet browser toetsenbord [.nl extensie] (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/9790-internet-browser-toetsenbord-nl-extensie.html)

derper 21-03-08 20:35

Internet browser toetsenbord [.nl extensie]
 
Hallo,

Wat de meeste al is opgevallen, is dat zodra je op het toetsenbord bijv. de ''e'' inhoud, dat je meerdere soorten kunt invoeren zoals é etc.

Nou viel me dit ook op bij de .com functie in de internet browser. Dat zodra ej de nederlandse vertaling heb geinstalleerd, en je houd .com in. kan je kiezen tussen .com en .nl.

Weet iemand hoe ik zelf er nog een andere domein extensie toevoeg? Zoals .org?

(p.s. ik heb op het forum hier naar gezocht maar kon niks vinden. Mocht dit een dubbele topic wezen verwijder hem gerust, maar vertel me wel alsjeblieft waar ik dit kan vinden ;))

forum.bericht 22-03-08 01:52

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door derper (Bericht 85590)
Nou viel me dit ook op bij de .com functie in de internet browser. Dat zodra ej de nederlandse vertaling heb geinstalleerd, en je houd .com in. kan je kiezen tussen .com en .nl.

Wat ik zelf graag zou zien is de mogelijkheid om de .com te vervangen door .nl.

Zit vast en zeker ergens in een .XML bestand opgeslagen maar de vraag is welke.

derper 22-03-08 15:06

Ik ga hier eventjes naar kijken, zou het toch wel handig vinden omdat ik meerendeels .nl site's kijk. Jullie horen nog van me als ik iets heb gevonden.

Jassie 22-03-08 20:33

Dat van .nl wist ik helemaal niet. Vond het al irritant elke keer .nl in te toetsen. Net zoals dat switchen tussen "abc" en "123". Als je gewoon slide over "123" kom je vanzelf weer terug bij alfabet.

soCool 22-03-08 23:54

Handig, bedankt.

derper 24-03-08 14:30

Op het moment erg druk bezig met werk, zodra ik eens goed tijd ervoor heb ga ik er voor zitten om hier aandacht ernaar te kunnen kijken. Zal vast wel iets wezen waar het mogelijk is, Jullie horen nog van me ;)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:39.