iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone en laptop, iPad overbodig? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/97940-iphone-laptop-ipad-overbodig.html)

dylankieft 23-08-11 20:38

iPhone en laptop, iPad overbodig?
 
Hee,

Ik heb even 2 vraagjes:

Ik heb nu een laptop en een iPhone 4. Ik zit te twijfelen of ik ook een iPad wil. Zijn er meer mensen die dig hebben, en wat vinden jullie ervan?

Ik heb een paypal account gemaakt voor cydia. Nu heb ik iets gekocht en staat er echeck, wat 7 dagen hoort te duren. Dat is inmiddels 10 dagen geleden, het geld is wel van mijn bankrekening af. Bij paypal staat nog steeds "niet verrekend", dit staat er die 10 dagen al. Wat kan ik het beste doen? En als ik in het vervolg weer tweaks wil gaan kopen blijft het dan een "uitgestelde" bankbetaling (echeck) en duurt het elke keer zo lang?

Dylan

apotheosis 23-08-11 20:54

Tgoh mannekes; ik heb thuis nog meer qua technologie materiaal en pc/laptop enz....mijn motto is, kan je het geld missen dan koop ik het :-).
Waaarom gebruik ik de ipad? In bed is het handiger dan een laptop, games op spelen is fun, meenemen op reis voor op den vlieger, gedaan met saai gedoe op den vlieger, ik heb filmpje zitte kijken op den ipad toenk naar tenerife ging.
Zal je voor jezelf moeten uitmaken maar toch raad ik u aan om te wachten op de nieuwe ipad :-).

johanneslol1 23-08-11 22:38

Ik heb ook 2 laptops een iPhone en een iPad. De iPad is vooral handig voor film kijken en internet. Msn werkt ook goed. In mijn geval heeft de iPad de laptops overbodige gemaakt, maar dit verschilt per persoon. Wat wil je op je iPad gaan doen ? Game doe ik er soms wel op maar daar heb ook een psp en ds voor. Dus het verschilt per persoon. Waar ik wel aan zal denken is dat de iPad nog steeds aan de zware kant is! Hij is wel niet zo zwaar als een laptop maar die heb je vaak op je benen de iPad hou je de hele tijd vast!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:18.