iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Advies gevraagd; sluggish iPhone 4 (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/98084-advies-gevraagd-sluggish-iphone-4-a.html)

Antal 26-08-11 14:29

Advies gevraagd; sluggish iPhone 4
 
Hoi,
Graag wil ik jullie advies eens vragen.. Ik heb sinds een klein jaar m'n iPhone 4. Geweldig apparaat. Maar na een jaar intensief appjes testen, keertje gejailbraked (is er nu af) en verschillende updates is m'n iPhone een beetje sluggish geworden. Lijkt allemaal beetje te langzaam enzo. Nu wil ik m graag eens lekker vers en fris maken. Maar wil van een aantal apps de data bewaren.
Denk ik dan op de juiste manier door alle overbodige apps eraf te halen, dan een backup maken, vervolgens een restore terug naar de fabrieks instellingen en dan de backup terugzetten?
Of blijft er op die manier nog veel vaags achter? En ben ik beter af met een volledige restore en zal ik moeten leven zonder de ouwe app data?
Thanks en groet, Antal

johanneslol1 26-08-11 14:38

Als j de backup terug zet zet je indd ook de problemen terug. Het beste is je iPhone opnieuw installeren als nieuw.

Antal 26-08-11 15:37

Dank je wel. Dan ga ik maar eens een avondje aan m'n foon's verse start werken :)
Fijn weekend!

ballegooier 26-08-11 16:52

Let wel: al je savegames ben je dan ook kwijt; en je moet alle levels opnieuw spelen. Dit geldt geloof ik dan weer niet voor gamecenter games; zodra je dan bent ingelogd, worden je achievements weer ingesteld die je al had gehaald.

Antal 26-08-11 17:31

Dat had ik willen voorkomen door een backup terug te zetten over een verse installatie. Maar als ik dan ook alle 'troep' mee terugzet, zit er denk ik niks anders op dan helemaal vers beginnen.
Zal wel klusje worden, heb nu (na grote schoonmaak) nog 300 apps erop staan. (ik weet, ik ben gek) haha.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:35.