iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 4 16GB Zwart Waterschade (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/98446-iphone-4-16gb-zwart-waterschade.html)

Conforms 01-09-11 18:04

iPhone 4 16GB Zwart Waterschade
 
Goedendag allemaal,

ik ben samen met mijn iPhone 4 in de sloot gevallen en hij heeft dus waterschade. Hij gaat in zijn geheel niet meer aan enj nu ios mijn vraag: Zijn hier ervaringen mee en is het te repareren?

Danku.

BBaa 01-09-11 18:16

Ja, heb ik ook gehad. Het valt niet onder de garantie dus moet je hem bij een gsm shop of iets dergelijks laten repareren. Bij mij in Breda zit een goeie, ik weet niet of er bij jou ook in de buurt ook 1 zit. Gooi hem nu eerst iig in een bak rijst. Dat onttrekt vocht aan je toestel. Niet proberen aan te zetten of op je pc aan te sluiten. Zodra er stroom op komt gaat er alleen meer kapot. Ze halen hem helemaal uit elkaar en checken alle onderdelen. De prijs ligt aan wat ze moeten vervallen. Daarna maken ze em schoon om de corrosie tegen te gaan. Bij watersschade is het echter nooit zeker of het nog gemaakt kan worden. Ze zullen hem echt moeten onderzoeken, bij mij was het de moeite waard iig. Hoop dat je er wat aan hebt

Conforms 01-09-11 18:20

ik heb m bij de reisverzekering opgegeven aangezien het bij een introkamp was gebeurd van school, hun hebben een samenwerking met Repod (?). Als hij te repareren is is het gratis, zelfs zonder eigen risico:) Maar dat hij neit meer aangaat betekent niet automatisch dat hij niet meer te maken valt?

BBaa 01-09-11 18:44

Nou, bij mij was de accu kapot gegaan. Dus ging hij alleen op netstroom aan. Ze kunne wel veel maken geloof ik. Die medewerker zei dat ze het ongeveer 8 van de 10 keer nog konden maken. Als het maar gaat om makkelijk vervangbare onderdelen. Is je moederbord ( of hoe dat bij een tel dan ook heet, die printplaat iig) kapot san kan je beter een nieuwe kopen. Het is een afwachten helaas. Weet uit ervaring hoe *** het is als je niet zeker weet of hij nog gemaakt kan worden maar tia niet anders. Ze zullen hem eerst open moeten maken.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:13.