iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iphone stopt gesprek en je hoort andere mensen hun gesprek (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/98572-iphone-stopt-gesprek-hoort-andere-mensen-gesprek.html)

playkitty 04-09-11 14:32

iphone stopt gesprek en je hoort andere mensen hun gesprek
 
ik heb een i-phone 4 en heb het probleem dat als ik aan het bellen ben met iemand dat soms ineens dat gesprek stopt en ik hoor ineens anderen hun gesprek,ik weet niet of die mensen mij kunnen verstaan maar ik hoor hun gesprek ineens,en de persoon waar ik ben mee aan het bellen die krijgt de toon dat het gesprek afgelopen is met mij,terwijl ik in een ander gesprek zit van mensen.. ik denk wel dat het aan de i-phone ligt want heb het nooit gehad bij een andere gsm en mijn vrienden zijn ook niet veranderd van gsm. kan ik hier iets aandoen? kan dat dat ik ineens op een frequentie zit van andere mensen? ik ben ook niet veranderd van provider,heb enkel het probleem sinds ik de i-phone gebruik en dat is nu toch al 4 keer voorgevallen.

ghaghamashibaba 04-09-11 20:59

Haal je simkaart er eens uit en steek ze er terug eens in. Ik denk dat het aan de simkaart ligt. Ga eens langs bij je provider en vraag wat hier de oorzaak kan van zijn


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:17.