iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone 4 kapot door de reparatie... (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/98845-iphone-4-kapot-door-de-reparatie.html)

Trinity88 09-09-11 01:10

Iphone 4 kapot door de reparatie...
 
Na drie weken rondgelopen te hebben met een oude nokia, kwam vandaag mijn iphone 4 terug van de reparatie (pro-assist). Voorheen was mijn scherm gebroken en heb het daardoor naar de reparatie gestuurd. Verder deed alles het.

Vandaag heb ik mijn telefoon teruggekregen. In eerste instantie leek alles goed. Er was een nieuwe scherm erop gezet en het leek op een nieuwe telefoon. Hierna heb ik verschillende mensen aan de telefoon gehad en na een tijdje kwam er geen geluid vanuit mijn telefoon naar de andere kant. Ik kon de beller wel horen maar zij mij niet. Er kwam ook een rare knarsende geluid uit de speaker. Voor de rest deed de telefoon het wel.

Pro-assist gebeld en morgen komen ze het weer ophalen. Ditmaal heb ik om een leentoestel met internet gevraagd en nu nog kijken of ze hun afspraak zullen nakomen. Erg teleurstellend dat je hiervoor maandelijks betaalt en nog 30 voor de reparatie. Ik heb al heel veel negatiefs gehoord over pro-assist en nu heb ik het zelf ervaren....

ballegooier 09-09-11 07:57

Tja, zelf die 7 of 10 euro premie apart houden levert je jaarlijks max 120,- euro op voor eventuele reparaties. Verzeker niet wat je zelf kunt dragen / betalen...

Yzord 09-09-11 10:02

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Trinity88 (Bericht 705260)
Ditmaal heb ik om een leentoestel met internet gevraagd

Lol, en nu verwacht je een iPhone met een sim erin?

:p


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:17.