iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   W(a)(e)kker (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/98848-w-a-e-kker.html)

antonp 09-09-11 10:34

W(a)(e)kker
 
Ik heb een akelige gewoonte. Ik zet mijn alarm op 10 voor 7 en snooze op 9 minuten. Daarna laat ik hem 5 keer afgaan. Het is dan iets over half 8 en dan stap ik het bed uit.
Nu kom ik iets tegen waarvan ik niet weet of ik het probleem ben of de alarm app. Het is mij nu een aantal keren overkomen dat de 5e keer de wekker gewoon niet afgaat. Ik ben er een aantal keren vanuit gegaan dat ik hem dan wel zelf uitgezet zou hebben, maar er zijn twee dingen die mij aan het twijfelen brengen. De eerste is dat ik op een ochtend een Whatsapp melding kreeg en die melding op het scherm hield de wekker tegen. Die ging pas af toen ik de melding van Whatsapp wegklikte.
Vanochtend ging de laatste ook niet af, maar gelukkig ben ik dan toch al een heel eind wakker en valt het op. Toen ik de iphone aandeed opende hij met whatsapp en dat kan kloppen want die was het laatste gebruikt. Dit laat mij ook twijfelen aan het feit of ik misschien slaapdronken de wekker zelf uitgezet kan hebben. Normaal ga ik na het uitzetten direct naar het springboard om te kijken of ik mail binnengekregen heb.

Na dit hele verhaal eigenlijk een simpele vraag. Zijn er meer mensen die denken dat ze best wel eens een probleem met de Alarm App kunnen hebben?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:40.