iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   verjaardagen in agenda (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/98866-verjaardagen-agenda.html)

NBraams 09-09-11 16:32

verjaardagen in agenda
 
Bij de contacten kan je ook de verjaardag invoeren van je contact. Deze komt dan in de agenda te staan in de verjaardagenlijst.
Uiteraard heeft een contact maar 1 verjaardag en dan werkt het dus goed.
Maar is het ook mogelijk om verjaardagen op een andere manier in te voeren? Bijvoorbeeld de verjaardagen van de kinderen van een contactpersoon? Die kinderen wil ik niet apart in mijn contactlijst hebben staan, maar wil wel hun verjaardag in de verjaardagskalender hebben staan om een kaartje te kunnen sturen.

takis 10-09-11 00:02

Gewoon via de agenda de verjaardagen als verjaardag erin zetten. Ik heb op deze manier ook verjaardagen in mijn agenda staan van mensen die niet in mijn contactenlijst staan.

NBraams 10-09-11 12:01

Dat bedoel ik eigenlijk niet. Want als je een verjaardag gewoon als agenda item erin zet, dan staat er niet zo'n plaatje van een cadeautje voor, maar zo'n bolletje. Als je in de agenda linksboven agenda's opent en dan alleen de verjaardagen kiest, dan staat deze verjaardag hier ook niet in.
Ik wil dus graag af en toe een lijst met verjaardagen te zien krijgen, zonder alle andere agenda-items.

Ik zie ook geen mogelijkheid om in de agenda een item als verjaardag erin te zetten, of kijk ik daar overheen?

takis 10-09-11 13:58

Ik zie nu ik nog een keer goed kijk dat deze verjaardagen via de synchronisatie met mijn zakelijke outlook exchange erop gekomen zijn waarmee ik wel de agenda maar niet de contacten synchroniseer.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:55.