iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iphone 4, geen netwerk meer in nederland, na verblijf in buitenland (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/99223-iphone-4-geen-netwerk-meer-nederland-na-verblijf-buitenland.html)

Siddharth 18-09-11 10:20

iphone 4, geen netwerk meer in nederland, na verblijf in buitenland
 
Hallo! Ik heb een probleem met mijn iphone 4, met provider KPN; het zou fantastisch zijn als iemand mij hierbij kan helpen!

Afgelopen dagen was ik in Engeland; daar heb ik, om internet kosten te beperken, af en toe de 3G roaming functie uitgezet (en weer aan wanneer nodig). Bellen en internet deed het allemaal nog in Engeland. Ik heb een waarschuwingsfunctie van KPN die bij het bereiken van een bepaalde bedrag de internettoegang afsluit totdat er een sms-je wordt verstuurd door mij. Dat was vlak voor mijn vertrek uit Engeland, heb daar netjes een sms-je voor verstuurd, en toen had ik weer gewoon toegang tot internet. Alles nog goed dus toen. Op de vlucht terug heb ik ook de in-flight mode ingeschakeld.

Toen ik terug kwam in Nederland, en de in-flight mode weer uitschakelde kon de telefoon echter geen telefoonnetwerk meer vinden (KPN, of anderszins). Thuis krijgt ie wel toegang tot het Wi-Fi netwerk en kan ik gewoon internetten maar bellen doet ie dus niet meer. Aan/uit zetten, reseten (met home button en aan/uit knop voor paar seconden) en batterij helemaal leeg laten lopen en weer opladen helpen allemaal niet.

Iemand nog andere ideeen?

Ben benieuwd!

Sid

nance30 18-09-11 10:32

heb je al eens handmatig een netwerk gekozen? bij instellingen

Siddharth 18-09-11 10:43

Hoi nance31, probleem opgelost! Had al 20 keer onder handmatige netwerk kiezen gekeken (echt waar!) waar telkens geen netwerken te vinden waren maar nu ik voor de 21e keer keek stonden daar opeens netjes weer alle providers. Ik ben weer in de lucht dus. Bedankt!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:30.