Geen service iphone 4 met 4.3.5

Geen service iphone 4 met 4.3.5 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Selecteer niets! Staat er een vinkje achter automatisch? Indien nee, druk dan 1x op "automstisch"...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 1 October 2011, 00:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 May 2011
Locatie: Haaglanden
Berichten: 8
Standaard

Selecteer niets! Staat er een vinkje achter automatisch?
Indien nee, druk dan 1x op "automstisch"
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 1 October 2011, 00:26
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 April 2011
Berichten: 25
Standaard

Ja,

ik kan nu in plaats van automatisch wel T-mobile.nl selecteren,
Maar dan geeft hij alsnog "geen sevice" aan.
en kan ik dus niet bellen.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 30 september 2011 om 23:29 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Edwin67 Bekijk bericht
Selecteer niets! Staat er een vinkje achter automatisch?
Indien nee, druk dan 1x op "automstisch"
in beide gevallen geeft hij "geen service"
  #23  
Oud 1 October 2011, 00:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 May 2011
Locatie: Haaglanden
Berichten: 8
Standaard

Ben ik abuis of had je een vodafone sim?
  #24  
Oud 1 October 2011, 00:33
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 April 2011
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Edwin67 Bekijk bericht
Ben ik abuis of had je een vodafone sim?
sorry, mijn fout.

ik heb beide.

Maar op beide doet hij dus niets.
Echter hij vind nu wel een netwerk, dat heeft hij nog niet eerder gedaan.

Dus hij kan wel netwerken zien, alleen geeft hij geen service op een geselecteerd netwerk, of op een automatisch gekozen netwerk.
  #25  
Oud 1 October 2011, 00:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 May 2011
Locatie: Haaglanden
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Playtronic Bekijk bericht
sorry, mijn fout.

ik heb beide.

Maar op beide doet hij dus niets.
Echter hij vind nu wel een netwerk, dat heeft hij nog niet eerder gedaan.

Dus hij kan wel netwerken zien, alleen geeft hij geen service op een geselecteerd netwerk, of op een automatisch gekozen netwerk.
Lijkt me een "lock". Hij kan dus niet inboeken op netwerk.
Hmmm gaat boven mijn pet. Succes playtronic.
  #26  
Oud 1 October 2011, 00:42
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 April 2011
Berichten: 25
Standaard

Heb ik ook al aan gedacht.

kijken of we die kwijt kunnen raken !

Bedankt voor het meedenken !
  #27  
Oud 1 October 2011, 08:35
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 September 2011
Berichten: 286
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Playtronic Bekijk bericht
Klinkt goed ,m aar heb jij ook SW versie 4.3.5 en baseband 04.10.01 ??

Ik heb begrepen dat bij deze combinatie alleen een IMEI unlock nog gaat werken ( of wachten op ios5)

ik heb inderdaad 4.3.5 maar met modemversie 06.15.00

dus voor mij geen weg terug als de batterij leeg is moet ik hem met de comp opstarten .


maar ja kan hem wel gebruiken zoals het hoort te zijn
  #28  
Oud 1 October 2011, 10:38
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 April 2011
Berichten: 25
Standaard

OK

Maar heb jij ook een Iphone 4 of een 3gs.

baseband 06.15.00 is toch van een Ipad ??
  #29  
Oud 1 October 2011, 12:20
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 September 2011
Berichten: 286
Standaard

heb een iphone 3gs

ja klopt is voor een ipad , heb deze iphoen tegen een plasma tv geruild omdat de iphone niet meer wilde opstarten ..
vorige eigenaar had er dus deze basband opgezet ,

hij werkt verder prima alleeen als de iphone uitgezet word dan moet je hem dus opstarten met de comp via een proggie
  #30  
Oud 1 October 2011, 13:37
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 April 2011
Berichten: 25
Standaard

moet ik even uitzoeken of deze baseband ook op een iphone 4 past.....
  #31  
Oud 1 October 2011, 15:10
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.948
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Playtronic Bekijk bericht
moet ik even uitzoeken of deze baseband ook op een iphone 4 past.....
Bespaar je de moeite; dat kan niet.
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #32  
Oud 1 October 2011, 17:43
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 September 2011
Berichten: 286
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door XIII Bekijk bericht
Bespaar je de moeite; dat kan niet.
en op een ipod 4 werkt dat wel???
  #33  
Oud 1 October 2011, 17:46
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.948
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jandevoer Bekijk bericht
en op een ipod 4 werkt dat wel???
Met een iPod 4 kun je niet bellen; die heeft dus geen simlock en ook geen baseband.
  #34  
Oud 1 October 2011, 19:14
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 September 2011
Berichten: 286
Standaard

hmm ooh jha natuurlijk domme vraag van mij .

bedoel eigenlijk of je met redsnow ook kan jailbreaken voor de ipod 4 ???
  #35  
Oud 1 October 2011, 19:29
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.948
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jandevoer Bekijk bericht
hmm ooh jha natuurlijk domme vraag van mij .

bedoel eigenlijk of je met redsnow ook kan jailbreaken voor de ipod 4 ???
Met de nieuwste zeker (en vast ook met de oude):

Dev-Team Blog - redsn0w iOS5beta
  #36  
Oud 1 October 2011, 20:56
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 September 2011
Berichten: 286
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door XIII Bekijk bericht
Met de nieuwste zeker (en vast ook met de oude):

Dev-Team Blog - redsn0w iOS5beta

ook als daar de firmware 4.3.5 opstaat??????
  #37  
Oud 1 October 2011, 21:29
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.948
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jandevoer Bekijk bericht
ook als daar de firmware 4.3.5 opstaat??????
Voor zover ik weet wel.

Maar ook dan alleen tethered (dus booten via de PC).
  #38  
Oud 3 October 2011, 16:20
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 April 2011
Berichten: 25
Standaard

Toch nog even een vraag aan de experts:

Ik kan dus wel bij het zoeken naar eennetwerk Vodafone.nl ,KPN.nl of T-mobile.nl vinden.
Maar als ik een van deze selecteer , krijg ik de melding " het gekozen netwer is niet langer.....
Als ik vervolgens instellen kies, denk hij even na, en zet dan wel een vinkje achter het gekozen netwerk.
Echter de geen service melding blijft gewoon staan ????

Is dit dan toch een SIM lock?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen service met iphone 4 na nieuwste update orcaluna iPhone algemeen 0 26 November 2010 23:28
iPhone 3G: geen service meer met kpn peter1687 Unlock 7 31 August 2010 11:54
iPhone 4: Help...Na Unlock met Ultrasn0w fouten als 'geen service' 'geen simkaart' T-mobile freediver007 Unlock 9 17 August 2010 19:27
iPhone 1e gen.: Geen bereik / service met iPhone 2G USA maarten12340 Unlock 1 2 May 2010 22:47
iPhone 1e gen.: Iphone 1.0 > unlocked met Quickpwn> GEEN SERVICE > HELP!! rikolino Unlock 8 7 June 2009 14:54

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:20.