iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Contacten foetsie (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/99527-contacten-foetsie.html)

Milanello 27-09-11 11:53

Contacten foetsie
 
Dag lieve mensen :D,

Ik wil eerst even zeggen dat ik heb gezocht naar de oplossing van dit probleem maar het niet heb kunnen vinden ;).

Ik kwam er net achter dat al mijn contactpersonen in mijn iPhone 4 foetsie zijn. Vreemd, want ik heb niks gedaan. Niet gesyncht, geen sms'jes verstuurd, helemaal niks. Ik ging douchen, kwam terug, en weg waren mijn contacten.

Nu is dit even balen natuurlijk, maar ik begrijp ook dat het vrij makkelijk te herstellen is, aangezien al mijn contacten op mijn MBP staan. Omdat ik geen fouten wil maken, vraag ik jullie hoe ik moet syncen? Mijn grootste vrees is dat ik straks de iPhone4 aan de Mac hang, hij gaat syncen en alle data van mijn iPhone4 naar de Mac kopieert, en ik dus ook alles op de Mac kwijt ben.

Ik heb ook al geprobeerd alle sim-contacten te kopiëren naar de iPhone, via Instellingen>Mail, contacten en agenda>Importeer SIM-contacten, maar toen kwamen alleen de standaard contacten terug als 'voicemail', 'klantenservice', etc.

Hopelijk kunnen jullie mij helpen :)!

Alvast bedankt!

Chickpoint 28-09-11 11:59

Ik heb hier ook wel eens last van gehad, omdat ik dit erg lastig vond gebruik ik hier nu Google voor. Als je een google account hebt dan kun je via active sync ook je email en je agenda syncen. Je contacten worden dus van de google server gehaald en op je telefoon gezet, heb je nou geen internet verbinding dan blijven de contacten ook op je telefoon staan (pluspuntje dus)

Guest-20180925190238 28-09-11 12:05

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Chickpoint (Bericht 708482)
Als je een google account hebt dan kun je via active sync ook je email en je agenda syncen. J

Hoe werkt die ActiveSync op een Mac met OS X?

Chickpoint 28-09-11 22:52

Op Mac zal het waarschijnlijk niet werken omdat het puur bedoeld is voor mobiele apparaten zoals de iPhone en iPad (toendertijd was dat in ieder geval)

Hier heb je een link naar de service van google. Ik denk dat, dat iets betrouwbaardere informatie geeft als iets wat ik in een ver verleden gedaan heb.

Google Sync for your phone


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:06.