iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 3GS bricked? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/99622-iphone-3gs-bricked.html)

Thomas789 29-09-11 16:13

iPhone 3GS bricked?
 
Halllo allen!,

Ik heb van een collega een iPhone 3gs 32gb gekregen om te kijken of ik deze nog levend kan krijgen. Wat er mee gedaan is wist die niet, maar er was iets fout gegaan met het updaten van FW of jailbreak.

Nou goed, al vaak genoeg verschillende iPhones gemaakt, dus had niet het idee dat t al te moeilijk zou zijn.

Echter, dat valt tegen.
Toen ik hem kreeg, had ik constant het "connectmetitunes" logo.

Prima, omdat ik niet wist welke FW er opstond, ben ik voor de veiligheid maar 4.3.3 gaan proberen te inladen zodat ie ook nog untetherd gejailbreakt kon worden en evt. geunlocked.

Dat ging niet, Error van iTunes. Tuurlijk want 4.3.3 word niet meer gesigneerd.
Veder gezocht, toen kwam ik bij verschillende forums waar men vertelde dat 4.1(?) nog wel gesigneerd werd. Deze geprobeerd. En die wou idd wel inladen en hem op de iPhone installeren. Echter zodra die klaar was. Niks. Geen beeld ofwat. Hij klapte meteen in DFU mode. Via Tinyumbrella hem nog uit zn dfu/herstel proberen te kicken. Had geen zin, want hij wilt niks. (Tinyumb. ziet overigens wel een device, maar kan voorderest weinig info er over geven)

Toen toch maar geprobeerd 4.3.5 er op te gooien. Begon moeilijk te doen en wou hem niet axepteren (meerdere malen bij 4.3.5 de melding "could not restore cause device not eligible for build.") Dus toen dmv Redsn0w hem eerst een bootrom exploit er op laten gooien. Daarna wou die installeren. Tethert geboot.. Niks.

Toen was ik ondertussen al 3uur veder. Even naar de keuken gelopen en toen ik terug kwam hoorde ik tot mn verbazing een geluidje. Hij stond aan!

Yes dacht ik, echter toen ik even wou gaan kijken op welke baseband hij nu zat, viel me al op dat Wi-Fi niet beschikbaar was, Bluetooth niet. En tot mn verbazing waren de hokjes voor Baseband en Modemfirmware leeg. En daarbij herstart de iPhone ook om de 3 minuten.

Komt iemand dit bekend voor? en daarbij nog idee'n wat ik kan? Ik heb namelijk al mn trucjes uitgevoerd!

Alvast bedankt!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:59.