iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Nederland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/)
-   -   iPhone 4 aanschaffen? (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/122111-iphone-4-aanschaffen.html)

HenkJansen 18-07-12 14:34

iPhone 4 aanschaffen?
 
Hallo,

Mijn vader wil een smartphone aanschaffen, het liefst een Iphone 4. Graag wil hij dat de telefoon nog meerdere jaren meegaat. Dit is zijn belangrijkste motivatie wanneer hij een telefoon aanschaft.

Nu is de vraag, wat raden jullie hem aan? Een 2de-hands? (Zo ja, welke ervaringen hebben jullie daarmee?) Wat kan je dan verwachten van de kwaliteit? Of raden jullie een nieuwe aan zodat er garantie is?

Verwachten jullie dat de prijs van de Iphone 4 daalt wanneer de Iphone 5 uit is?

Bedankt voor jullie antwoorden en het delen van jullie ervaringen,

Met vriendelijke groet,

Een 4s gebruiker:)

colliehome 18-07-12 15:14

° Als je telefoon meerdere jaren moet meegaan ga dan al eerst voor het nieuwe model, de komende iPhone 5 dus.
° Prijzen gaan nooit echt dalen, de oudere modellen gaan snel geen nieuwe software meer krijgen. Gisteren de 3GS en morgen de 4,... etc
° Tweedehands is goed als je er zelf al wat van kent. Of via een gekende verkoper, die je vertrouwd.

ballegooier 18-07-12 16:13

Wat doet je vader er precies mee? Ik heb een kennis die doet er werkelijk niks anders mee dan bellen, foto's maken en beetje mailen. Misschien nog wat mail bekijken en dat is het. Daar is een 3Gs goed genoeg voor. Nog jaaaarenlang. Sinds iOS 4 is echt aan alles gedacht, nieuwere iOS updates taalt de lichte gebruiker ook niet naar, immers.

XIII 18-07-12 16:38

"Niet storen" in iOS6 zou ook voor de "lichte gebruiker" die alleen maar belt interessant kunnen zijn...

iOS 6 uitgelicht: Niet storen-schakelaar houdt berichten stil - iPhoneclub.nl

ballegooier 18-07-12 17:02

Welja, er zit toch een mute knop op? Vóór iOS 6 kon ik me ook niet laten storen... (mute, vliegtuigmodus en uit zetten)....

jap74 19-07-12 09:58

Volgens mij is altijd de belangrijkste overweging: Budget. Hoe veel geld wil je vader uitgeven. De nieuwste iPhone is altijd de beste. Een tweedehands kan ook goed zijn, maar er wordt een hoop troep verkocht, dus daar zou ik wegblijven. De verkoopsite op dit forum is redelijk betrouwbaar, alhoewel en ook wat commerciële types rondzwerven.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:14.