iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Nederland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/)
-   -   ipod stuk gegaan en betaalde apps opnieuw gedownload. kostte dat geld? (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/124330-ipod-stuk-gegaan-betaalde-apps-opnieuw-gedownload-kostte-geld.html)

xxGekkipjee 05-09-12 19:24

ipod stuk gegaan en betaalde apps opnieuw gedownload. kostte dat geld?
 
Ik had een iPod en had er allemaal apps op. Ook apps die geld kostten maar die tijdelijk gratis waren. Wat later ging mijn iPod stuk. Ik kreeg een nieuwe en zocht mijn oude apps weer op. Ik downloadde ze maar die eerst eld kostten ook. Die kostten toen ook geld maar er stond installeren dus deed ik dat. Nu heb ik dat weer gedaan met een oude app en komt er ineens een vraag in me op. Kostte dit nog een keer geld? Toen de pagina nog laadde stond er een geldbedrag maar later stond er ineens installeren. Help plz! Ik heb mn moeder beloofd dat ik niks zou kopen zonder het haar te vragen dus ik wil heel graag het antwoord weten.

XIII 05-09-12 19:25

Als je de Apple ID gebruikt waarmee je ze eerder hebt gekocht zijn ze gratis.

Anders betaal je opnieuw.

xxGekkipjee 05-09-12 19:29

Oke dus het heeft geen geld gekocht? Ze waren eerst gratis, toen had ik ze gedownload met zelfde apple ID als die van later. Daarna, toen ik ze weer installeerde kostte het dus geen geld?

mstoel 05-09-12 19:35

Idd, daarom is het vaak handig bij apps die tijdelijk gratis zijn ze gewoon te downloaden. Als je wilt kan je ze daarna gelijk weer verwijderen, maar mocht je de app in de toekomst nodig hebben kan je hem dan weer gratis downloaden.
Zolang jij dus dezelfde apps gedownload hebt als je al had zal dit niks kosten, bij in-app purchases is dit geloof ik niet altijd het geval trouwens, daar moet je wel oppassen.

xxGekkipjee 05-09-12 19:44

Oke. Bedank :)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:20.