iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Nederland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/)
-   -   iPhone 4 kopen? 2e hands of nieuw? SimOnly of Prepaid blijven? (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/124725-iphone-4-kopen-2e-hands-nieuw-simonly-prepaid-blijven.html)

Laurens22 13-09-12 15:44

iPhone 4 kopen? 2e hands of nieuw? SimOnly of Prepaid blijven?
 
Hoi,

Ik zit te twijfelen om een iPhone 4 te gaan kopen, maar weet nog niet of ik deze tweedehands of nieuw moet kopen. Ik vind het zulke mooie dingen. Daarnaast weet ik nog niet of ik een Sim Only met een beetje internet (100MB) ga kopen (is dat te doen trouwens) of gewoon prepaid blijf bij Hi. Overal waar ik kom is toch Wi-Fi dus heb eigenlijk geen internet nodig. Die paar uurtjes zonder bij het uitgaan kan ik wel missen, dan met je telefoon klooien is ook niet zo gezellig voor de anderen ;)

Dus kunnen jullie mij aanraden om een iPhone4 te kopen? Ik heb zeker wel meer dan 8GB nodig, dus 16GB denk en dat ik dan tweedehands moet gaan zoeken.

Is het te doen zonder internet? Met prepaid waar ik nu bij Hi zit kan ik toch 100 smsjes via Internet sturen en bellen doe ik toch niet vaak. Daarnaast diensten zoals Whatsapp zal ik dan wel aan beginnen maar dat kan toch ook allemaal makkelijk via Wi-Fi? :)

Ik heb geen zin om bij Hi te blijven met abbo, omdat de toestellease gewoon oplichterlij is. Mijn centen krijgen ze niet zo.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:35.