iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Nederland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/)
-   -   iPhone 5 via belsimpel.nl (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/128560-iphone-5-via-belsimpel-nl.html)

JdeB0511 30-10-12 12:31

iPhone 5 via belsimpel.nl
 
Op 25 september 2012 heb ik mijn iPhone 5 16 GB Black besteld bij Belsimpel.nl. Omdat ik het toestel heb aangeschaft via verlenging bij T-mobile, heb ik de afgelopen weken intensief de desbetreffende thread in de gaten gehouden, ervan uitgaande dat mijn order ongeveer tegelijk zou lopen met de klanten die rechtstreeks bij T-mobile hebben besteld.
Toen ik in die thread las dat veel mensen afspraken voor de levering konden maken, was ik in de veronderstelling dat ik ook aan de beurt zou zijn.
Helaas is mijn orderstatus via belsimpel.nl nog steeds niet veranderd en reageert de klantenservice alleen met standaardmailtjes.

Ik vind het een vrij karige zaak worden inmiddels. Daarom dit topic: Zijn er meer mensen die via Belsimpel.nl op hun iPhone 5 wachten? Welke versie en welke datum is besteld?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:24.