iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Nederland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/)
-   -   komt er een prijsverlaging iPhone 5? (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/142404-komt-prijsverlaging-iphone-5-a.html)

whazzzup 31-07-13 20:59

komt er een prijsverlaging iPhone 5?
 
Is er al iets bekend of er een prijsverlaging komt van de iphone 5?

vorig jaar ging halverwege augustus ook de iPhone 4s in de uitverkoop, maar zal dat dit jaar ook gebeuren met de iPhone 5?

Met de mogelijk (plastic) iPhone Lite, die er aan komt in september als budget model zitten een hoop mensen niet op te wachten, maar de iPhone 5s zal wel weer extreem duur zijn.

Dus zou zo maar kunnen dat de prijzen omhoog gaan wanneer de iPhone 5 voorraden omlaag gaan en de iPhone 5 schaars wordt.

Dus wat zou wijs zijn, nu je abbo verlengen en nog een leuke korting krijgen, of afwachten om te kijken wat de prijzen komende weken gaan doen?

jberends84 08-08-13 21:25

Ik zit enorm te twijfelen of ik ga verlengen met een iPhone 5 of dat ik wacht op de nieuwe iPhone.

Nu kwam ik net via Smartphone kopen? Smartphoneshop.nl een mooie aanbieding tegen. Verlengen bij Vodafone, een red abonnement voor 54€ p maand, eerste 6 maand 27€ p maand. Voor de iphone €59 bijbetalen en geen verzendkosten.

Zijn er nog nadelen om via deze site te bestellen? Veel goedkoper gaat het voorlopig denk ik iig niet worden..


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:29.