iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Nederland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/)
-   -   Ervaringen met sobby.nl ? (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/145847-ervaringen-sobby-nl.html)

peterkuli 08-10-13 14:31

Ervaringen met sobby.nl ?
 
Zijn er mensen met ervaring met sobby.nl?

Citaat:

Bij Sobby krijgt u een eerlijk bedrag voor uw iPhone, iPad, laptop of game console.
In tegenstelling tot de vele andere "mobiele inkopers" die u op het internet kan vinden krijgt u bij ons absoluut gegarandeerd het hoogste bedrag voor uw gadgets.
Ik wil mijn iPhone graag verkopen en het ziet er allemaal vrij goed uit en ook de prijs die ze je geven is niet verkeerd maar ik hoor graag ervaringen zodat de betrouwbaarheid wat beter ingeschat kan worden.

sobby 22-10-13 10:35

Hoi,

Beetje laat maar goed.

Kennelijk zijn er weinig mensen op Iculture met ervaringen mbt sobby (wat jammer is) maar ik stel voor dat je even kijkt op onze facebook pagina en daar de reviews leest. Verder kan je ook wat googlen omtrent reviews en je zult zien dat er geen slecht woord over ons te vinden is.

In de 2 jaar tijd dat we nu bezig zijn hebben we (nog) geen enkele slechte review mogen ontvangen. En dat houden we graag zo.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:31.