iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Nederland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/)
-   -   2e hands iPhone 4s 16GB (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/153698-2e-hands-iphone-4s-16gb.html)

poonkje112 14-04-14 22:52

2e hands iPhone 4s 16GB
 
Hallo Leden van iCulture!

Ik heb reeds een bod gedaan op marktplaats op een iPhone 4s 16GB voor 200 euro ik kreeg meteen een mailtje van dat ik hem voor die prijs mocht hebben.
Alleen is dat het wel waard er zijn enkel wat lichte gebruikssporen.
Hij heeft het doosje nog en een bon/contract van KPN ( Hij had een abonnement en mocht een nieuwe mobiel uitzoeken vandaar dat hij deze iPhone verkoopt )

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,
poonkje112

Appleuser 15-04-14 10:06

Of dit het waard is moet je zelf beslissen, ik zou wel even het waterschade label bekijken (zit bij een iphone 4s aan de onderkant in de docking aansluiting, dat gat waar je de oplader e.d. insteekt) Is een heel klein plaatje die je normaal niet echt kan zien, maar als deze een licht rood achtige gloed geeft (moet je heel goed voor kijken om te zien) duid het eventueel op waterschade en zou ik hem uit voorzorg niet kopen. Waterschade geeft altijd een tijd later pas problemen (oxidatie van de connectors in je telefoon).

Qua iPhone versie en geheugen is een iphone 4s 2de hands in mijn ogen nog zeker wel €200,- waard mits goed onderhouden en niet teveel zichtbare schade.

ballegooier 15-04-14 19:58

Ik zou, ongeacht wat voor iOS apparaat je koopt, even je eigen laptop meenemen, en vragen of je de in dit geval iPhone even mag herstellen mbv iTunes. Dan zie je meteen of:
- de iPhone echt is (mocht je voor het eerst een iPhone aanschaffen) of die herkent wordt door iTunes.
- de iPhone netjes hersteld kan worden, en ook nog daarna goed functioneert.
- de vorige eigenaar nog Zoek Mijn iPhone geactiveerd heeft staan, waardoor jij er niets mee kan, totdat de vorige eigenaar inlogt op iCloud en deze iPhone verwijderdt uit zijn account. Dat kan die dan meteen doen waar jij bijstaat, dat scheelt weer een verassing thuis.

Dit alles kan natuurlijk ook op de computer van de vorige eigenaar, zonodig.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:46.