iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Nederland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/)
-   -   Koopadvies gevraagd tweedehands IPhone voor werk (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/156023-koopadvies-gevraagd-tweedehands-iphone-voor-werk.html)

Kortekop 04-07-14 16:53

Koopadvies gevraagd tweedehands IPhone voor werk
 
Voor mijn werk hebben wij nu een zakelijke Samsung. Dit toestel is erg problematisch. Vanuit mijn afdeling heb ik een IPad tot mijn beschikking en zou nu ook graag een IPhone willen vanwege de makkelijke koppeling.

Het probleem is dat ik deze zelf aan moet schaffen waardoor ik er niet al te veel geld aan wil besteden. Het is niet voor een dubbeltje op de eerste rang. Een IPhone 5 is te duur om deze reden dus wordt het een 3 of 4. Nu heb ik er geen verstand van (ook niet van de types).

Wat wil ik ermee:
- de standaardzaken als bellen en sms'en
- whatsapp
- Twitter
- Facebook
- foto's maken

Wat raden jullie aan?

Alvast dank!

vuurvreter 04-07-14 18:25

Beste Kortekop,

Voor de 3 zou ik zeker niet gaan, die wordt softwarematig niet meer voorzien van updates, dit zelfde gaat voor de 4 gelden vanaf de IOS 8 (sept/nov).

Misschien is de 4S dan de beste keus, maar kijk zeker ook naar een goede 2e hands 5 bijv.

Succes met je aanschaf

Bubbly 04-07-14 21:35

Ik zou inderdaad niet naar de 4 of ouder zoeken.

Kortekop 05-07-14 11:53

Dank voor de reacties. Maar als ik de prijzen waarvoor de 5 tweedehands verkocht wordt is het mij dat niet waard aangezien ik het zelf moet betalen.

vuurvreter 05-07-14 18:58

Dan is de Wolfgang van de Aldi misschien iets voor je ;-)

Bubbly 05-07-14 19:24

iPhone 4s dan :)

Kortekop 05-07-14 19:31

Vuurvreter ik vraag om advies over een Iphone niet over Aldi zooi.

Bubbly zal er eens naar kijken.

vuurvreter 05-07-14 19:38

Beste Kortekop met "kort lontje",

De Aldi verkoopt geen zooi!! Maar succes als jij voor een dubbeltje (als je dat tenminste kent?) op de eerste rang wilt zitten.

P.S.
Beleefdheid kost niets ;)

Kortekop 05-07-14 19:52

Beste vuurvreter,

ik heb geen kort lontje. Volgens mij zitten wij hier op een Iphone/Ipad forum. Jij hebt het over een Aldi toestel waar ik niet naar vraag. Met dat antwoord ga jij niet inhoudelijk in op mijn vraag.

Het dubbeltje op de eerste rang ken ik. Als jij de startpost goed had gelezen had jij kunnen zien dat dat er al in staat.

Ik wil absoluut NIET voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Doordat het bedrijf geen goede telefoons levert zie ik mij genoodzaakt iets anders te kopen. Daar ik een ipad heb is dat wel zo makkelijk. Ik had al gekeken naar een tweedehands Iphone 5 (staat ook in de startpost) maar die zijn mij gewoon te duur om zelf te investeren. Vandaar de vraag naar 3 Iphone 3 of Iphone 4.

Bij deze dank ik je beleefd hartelijk voor je antwoorden. Maar graag voortaan inhoudelijk er op in gaan.

P.s. volgens jou verkoopt de Aldi geen zooi. Misschien als het werkt is het goed maar heb nu al verschillende mensen met Aldi laptops en pc's geholpen waar de hardware problematisch is. Het lijkt op de oude Packerd Bell. Dit is offtopic en hier dan zal ik dan ook verder geen woorden meer aan vuil maken


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:19.