iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Nederland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/)
-   -   iPhone inkoopactie van iPhoneclub en EvolutionIT - tweede actie (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/1854-iphone-inkoopactie-iphoneclub-evolutionit-tweede-actie.html)

iCulture 04-11-07 17:32

iPhone inkoopactie van iPhoneclub en EvolutionIT - tweede actie
 
Aangezien er nog steeds enorm veel vraag is naar de Apple iPhone hebben iPhoneclub.nl en EvolutionIT besloten om wederom een aankoopaktie te organiseren. Het streven is om via de gezamenlijke inkoop 50 geinteresseerde kopers te verzamelen, zodat er van een inkoopkorting kan worden geprofiteerd.

[h2]Wat is de prijs?[/h2]
EvolutionIT kan de iPhone 8GB US-versie aanbieden voor € 495,- incl. BTW en 1 jaar garantie. Maar … bij meer dan 50 serieuze belangstellenden zal de prijs zakken naar €475,-. EvolutionIT heeft meer dan voldoende voorraad om deze inkoopactie te kunnen doen en zij garanderen een levering binnen twee dagen na het afsluiten van de inkoopactie.
[h2]Garantie[/h2]
De iPhones zijn altijd nieuw en kunnen voor garantie gewoon via de servicepunten worden geclaimed. Dit houdt voor de Apple iPhone in dat garantie via de bekende Nederlandse garantie punten als Card Services of de lokale Apple-shops gaat. Tot het moment dat de Apple iPhone in Nederland wordt gelanceerd zal EvolutionIT dit zelf doen. In de praktijk kan het voorkomen dat een defect model dus teruggestuurd wordt naar de US. Het oordeel van de Apple-leverancier is bindend, hierover voeren wij nooit discussie. Voor software-misstanden is EvolutionIT niet aansprakelijk: hieruit voortvloeiende kosten zijn voor je eigen rekening.
[h2]Meedoen?[/h2]
Als je aan deze inkoopactie mee wilt doen dien je het inkoopactie-contactformulier in te vullen (let op! geldige forumnaam verplicht!). Wij zorgen er dan voor dat EvolutionIT de contactgegevens ontvangt zodra het benodigde aantal van 50 deelnemers is behaald. Naam- en adresgegevens zullen meteen na afloop van de inkoopactie weer door ons worden verwijderd, want wij hebben verder geen enkele belangstelling om je lastig te vallen met vervelende reclameuitingen of iets dergelijks. Dan is dat ook gelijk duidelijk http://www.iphoneclub.nl/wp-includes...icon_smile.gif
[h2]Orderproces[/h2]
Als EvolutionIT de orders van ons ontvangen heeft, zullen deze direct worden behandeld. Elke klantnaam is een aparte order met eigen BTW-factuur. Iedereen ontvangt bericht wanneer zijn of haar iPhone kan worden afgehaald. Wacht dus met in de auto stappen totdat je gebeld of gemailed wordt. Discussie hierover voeren op het iPhoneclub-forum heeft geen zin en deze reacties zullen worden verwijderd.
Ook behoudt EvolutionIT zich het recht voor om orders te weigeren, danwel te annuleren bij misbruik van hun inspanningen. Er geldt verder een maximaal aantal van 5 iPhones per klant. Via deze aktie kan geen additionele korting worden gegeven.
[h2]Firmware[/h2]
Wij verwachten dat de iPhone geleverd wordt met firmware 1.1.1. Discussie vooraf over welke firmwareversie en wat dan wel of niet te doen heeft geen zin. Gebruik de andere forumtopics voor informatie over hoe je iPhone te unlocken. Unlockvragen in de inkoopthread zullen worden verwijderd.
[h2]Afhalen[/h2]
Je dient je aankoop binnen een week na bericht af te halen. Verzuim je dit te doen, dan vervalt de aankoop. Als je gebeld of gemailed wordt kun je de iPhone komen ophalen op de Niasstraat 1 in Utrecht. De ingang van EvolutionIT is aan de Vleutenseweg tegenover nummer 493 (routebeschrijving). Je kunt bij EvolutionIT niet met PIN of creditcard betalen, dus neem contant en gepast geld mee. Het totaalbedrag van de iPhone is €475,- inclusief BTW (indien de inkoopactie succesvol is afgerond). EvolutionIT is geopend van 9 uur tot 17 uur.
[h2]Verzending[/h2]
EvolutionIT verzendt de iPhones niet per post! Als je per se wilt dat je iPhone verstuurd wordt, dan dien je op de normale manier via EvolutionIT te bestellen (of een andere leverancier te zoeken) en profiteer je niet van de korting van de inkoopactie.
[h2]Wie is EvolutionIT?[/h2]
Graag willen wij van deze mogelijkheid gebruik maken om ons voor te stellen. Wij zijn een onafhankelijke distributeur die naast de gebruikelijke landendistributieorganisaties alternatieve kanalen aanboort om ICT-producten te kunnen aanbieden. Wij leveren op deze manier vooral HP, IBM, Cisco en Apple. Onze werkwijze is verspreid over het kantoor aan de Niasstraat 1 en ons magazijn aan de Savannahweg 35 in Utrecht (dit laatste adres is van Dataman; onze logistieke partner). Meer informatie vind je op de EvolutionIT-website.
[h2]iPhoneclub.nl[/h2]
iPhoneclub wil met deze nieuwe actie, na de vorige succesvol verlopen inkoopactie, wederom proberen om zoveel mogelijk enthousiaste bezoekers aan een nieuwe iPhone te helpen. Met uitzondering van een banner op de website van EvolutionIT.nl heeft iPhoneclub.nl geen commercieel of ander belang bij het wel of niet slagen van deze actie. Insinuaties in die richting zijn reden tot het ontzeggen van de toegang tot de volledige website. Dit geldt ook voor prijsdiscussies (duur, ergens anders goedkoper, etc.). Het maakt ons verder niet uit waar je de iPhone koopt of dat je de iPhone ergens anders goedkoper hebt gezien, maar opmerkingen hierover zijn ongewenst in de daadwerkelijke inkoopactie-discussie. Daar zijn voldoende andere mogelijkheden voor op het forum.
[h2]Overige belangrijke mededelingen[/h2]
  • De iPhoneclub verzorgt alleen de inkoopactie. Wij zorgen dus dat mensen zich via het forum en het contactfomulier als geinteresseerde kunnen aanmelden en sturen de adressen door naar EvolutionIT. Wij gaan dus niet over de verdere afhandeling!
  • De iPhones worden geleverd in de originele verpakking incl. AT&T-simkaart. De unlockprocedure zul je dus zelf moeten doen met de informatie die via iPhoneclub.nl en het forum beschikbaar is.
  • Maak voor jezelf een vergelijking van de aanbieders en beslis dan of je mee wilt doen met de inkoopactie. Zowel hier op de weblog als op het iPhone forum vind je de prijzen van alternatieve aanbieders.
  • Krabbel niet flauw achteraf terug, want de korting geldt alleen bij meer dan 50 kopers. Je benadeelt op die manier dus andere geinteresseerden.
  • Voor meer informatie omtrent de vorige inkoopactie kun je terecht op de blog en deze twee discussies op het forum:

Elselientje 04-11-07 17:52

Zo, net me even met spoed aangemeld ;)
Ik hoor graag van jullie wanneer het zo ver is! :p

schraagen 04-11-07 17:54

Tot wanneer kan ik erover nadenken, ofwel, wanneer sluit deze inkoopactie?

iCulture 04-11-07 17:58

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door schraagen (Bericht 12638)
Tot wanneer kan ik erover nadenken, ofwel, wanneer sluit deze inkoopactie?

Als we de 50+ personen hebben gehaald.

schraagen 04-11-07 18:02

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door iphoneclub.nl (Bericht 12640)
Als we de 50+ personen hebben gehaald.

Dan ben je dus als deelnemer van de inkoopactie verzekerd van een prijs van €475 ;)

iCulture 04-11-07 18:05

Juist.

Om een andere vraag alvast voor te zijn: We geven tussentijds statusupdates hoeveel inschrijvingen er zijn, maar hiernaar vragen heeft geen zin en deze reacties zullen (ook) worden verwijderd.

Roadrunner 04-11-07 18:06

Grrr, Heb ik er net vorige week een gewoon besteld. Ik had niet meer verwacht dat er nog een actie zou komen. Maar ja deze wordt wel verstuurd

snowman 04-11-07 18:18

Zojuist mn bestelling geplaatst! Nu wachten tot de 50+ is gehaald...

Peter 04-11-07 18:36

Enkel spijtig dat ze deze niet opsturen

jermain 04-11-07 18:43

nou dit is mooi, wanner stopt deze actie want dan weet dus ongeveer wanner die op gehaald kan woorden in Utrecht :P
495/475 euro is niet duur + Utrecht is best dicht ongeveer 39.7 km – ca. 32 min dus dat is mooi :D

Peter 04-11-07 19:06

zoals gezegd, wanneer er 50 bestellingen geplaatst zijn. ik denk dat dit morgen of overmorgen reeds bereikt zal zijn

Roue 04-11-07 19:15

nu pas!! eigenlijk zou het wel fijn zijn mochten ze die kant en klaar verkopen :)

unlock met NL-versie

jermain 04-11-07 19:49

miz een raar vraag maar kan er niet met php / database een pagina gemaakt woorden waar wij kunnen zien hoe veel aanmeldingen er zijn ? of dat iemand het gewoon Steets Update :D

iCulture 04-11-07 20:03

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door jermain (Bericht 12682)
miz een raar vraag maar kan er niet met php / database een pagina gemaakt woorden waar wij kunnen zien hoe veel aanmeldingen er zijn ? of dat iemand het gewoon Steets Update :D

Kort en krachtig: Nee.
Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Peter (Bericht 12673)
zoals gezegd, wanneer er 50 bestellingen geplaatst zijn. ik denk dat dit morgen of overmorgen reeds bereikt zal zijn

Dat gaat dus, zoals Peter ook al opmerkte, sneller dan verwacht :)

De eerste tien bestellingen zijn nu al binnen!

Vlex 04-11-07 20:30

Is het ook mogelijk om in het weekend op te halen?
Ben namelijk zeer geintresseerd, maar werk doordeweeks tot 18:00

jermain 04-11-07 22:33

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Vlex (Bericht 12692)
Is het ook mogelijk om in het weekend op te halen?
Ben namelijk zeer geintresseerd, maar werk doordeweeks tot 18:00

het magazijn is wat ik weet allen maandag tot vrijdag open maar miz als ze hem in de winkel hebben liggen dat je hem dan wel op kan hallen op zaterdag :p

tvdvelden 04-11-07 22:46

Hoop wel dat er nog de 1.1.1 firmware opzit, want de Britse en Franse iphones die vanaf vrijdag verkocht worden, hebben de 1.1.2 firmware. Daardoor is het (nog) niet mogelijk om de iphone te unlocken..

jermain 04-11-07 22:48

Zal morgen wel is na Vraagen heb er eent van EvolutionIT op msn dus die weet dat vast wel tevertelen als meer weet zet het hier op het forum :D

iCulture 05-11-07 02:10

De teller staat inmiddels op 20 aanmeldingen.

Lau 05-11-07 09:35

Misschien domme vragen....

Als ik nu een Iphone koop, zou het dan mogelijk zijn - als hij nou eens in Nederland uitkomt - om de Iphone t.z.t. weer te locken en een abo. te nemen (zonder iphone dus..) bij de leverende telco., zodat je niet meer te zorgen hoeft te maken over het hacken e.d.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:23.