iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Nederland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/)
-   -   Gratis iPhone dock bij The Phone House ontvangen? (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/21612-gratis-iphone-dock-the-phone-house-ontvangen.html)

iKev 15-09-08 12:08

Gratis iPhone dock bij The Phone House ontvangen?
 
Heeft er al iemand zijn/haar gratis dock gekregen bij The Phone House? Die kreeg je nl als je bij hen een iPhone kocht deze zomer.

Inmiddels zijn we midden september, maar ik heb nog geen gratis dock gezien. Zaterdag langsgeweest bij het filliaal en kreeg ik te horen dat "er nog steeds geen docks zijn en zij maandag weer met het hoofdkantoor gingen bellen"

ben benieuwd of het nog gaat gebeuren.

dus mijn vraag: wie heeft zijn gratis dock van The Phone House al ontvangen?

rensiejjj 16-09-08 19:53

ik hoorde dat ze daarvoor afhankelijk waren van t-mobile op de één of andere manier... dit is ook het geval bij iFactors in rotterdam

wil 16-09-08 20:40

Ik weet niets van een gratis dock. Mijn Iphone komt wel bij Phone House vandaan.

melledewit 26-09-08 14:18

Mij werd vorige week in de winkel verteld dat het aan Apple zou liggen. Volgens mij lullen ze echt maar een eind raak. Via de klantenservice zijn ze inmiddels al gestopt met reageren (heb alleen een hele verzameling automatische antwoordjes dat ik binnen drie dagen een antwoord zou krijgen).
Ik vraag me af of we niet op een of andere manier de waarde van dat ding terug gestort zouden moeten krijgen...?

iKev 26-09-08 15:19

toch een raar verhaal... is er iemand lid van de consumentenbond? ;)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:14.