iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Nederland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/)
-   -   Productiestop? (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/28093-productiestop.html)

Brambo20 07-01-09 11:36

Productiestop?
 
hallo iedereen!

Ik ben van plan eind deze maand een iphone 3g te kopen (ik heb nog een hele maand examens en met zo een nieuwe iphone zou het lastig worden om me te concentreren...:)).
Nu heb ik op deze en andere sites al enkele geruchten gehoord over een mogelijke productiestop van de iphone 3g. Denken jullie dat deze geruchten (nadat we er zo goed als zeker van mogen zijn dat er geen iphone nano of 32GB zal komen) kunnen kloppen? Ik zou dit echt wel raar vinden aangezien er in Belgie naar mijn weten nog niet veel mensen een iphone hebben en er dus nog wel een markt voor iphones is.
Ik heb nu momenteel niet veel tijd maar volgende week zal ik dit zeker eens gaan navragen in een mobistar-winkel, toch hoop ik dat er misschien enkele onder jullie hier nu al wat meer over weten:p

(was niet echt zeker of dit bij Geruchten of koopadvies hoorde...)

mvg

Colpaert 07-01-09 14:31

Naar mijn weten zal er geen productiestop komen hoor. iPhone is voor apple een groot succes en moesten ze de productie stoppen, zou dit wel een hap in hun winst zijn denk ik. Ook zou dit hun aandeel koers in 1 klap zwaar onderuit halen. Naar mijn inzien is dit echt flauwe kul.

simnie 07-01-09 20:55

Waarom zou Apple een productiestop doorvoeren? Om minder geld te verdienen?
Jij zou er geen last van hebben, want OF ze blijven produceren, en je kunt een iPhone kopen, OF er zijn er teveel op voorraad (en dus stoppen ze even met produceren), en kun je een iPhone kopen.
Over de iPhone doen de gekste verhalen de ronde. Niet teveel van geloven.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:14.