iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Nederland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/)
-   -   Advies mbt aanschaf via Marktplaats (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/33856-advies-mbt-aanschaf-via-marktplaats.html)

Cookiesmonster 07-05-09 21:19

Advies mbt aanschaf via Marktplaats
 
Hi,
Ik heb wat adviezen nodig mbt het aanschaffen van een iphone via marktplaats. De Iphone prijzen lopen erg uiteen bv 200 euro t/m 600 euro.

Ik hoor veel over simlock, jailbrak en niet te updaten.
Wat houd het allemaal in?

Ik weet wat simlocken inhoud maar dat kan ik makkelijk testen door mijn KPN simkaart erin te steken. Maar wat als hij niet te updaten is? Wat is er dan mee gedaan of gebeurt? en Jailbraik?

Ik weet het echt niet en om nou zomaar 300 euro naar een vreemde over te maken. Dan kan ik het beter zo in de put gooien lijkt me.

Alvast bedankt

Thomas

ButcherJF 07-05-09 22:30

Het eerste en volgens mij beste advies is nooit een iPhone op afstand te kopen. Zorg altijd dat je het ding zelf in handen hebt gehad voordat je ook maar iets betaalt.
Het tweede advies is -gezien je onbekendheid met de iPhone en de genoemde termen- neem iemand mee die er verstand van heeft.

wouterstorre 07-05-09 22:43

ik heb mijn abbonement gewoon verlengt (vodafone)
via phoneshop daar kan je wel gewoon een iphone nemen dan krijg je een unlockt telefoon!!
mijn eerste iphone via marktplaats was net zo duur als in de shop en nog garantie ook!!

groetjes

Cookiesmonster 07-05-09 22:48

Verlengen is inderdaad een optie maar dan moet ik nog 7 maanden wachten en aangezien geduld niet mijn sterkste kant is...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:31.