iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Nederland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/)
-   -   iPhone 3GS Solar Charger op OneDayPrice (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/44851-iphone-3gs-solar-charger-op-onedayprice.html)

Artistik 01-10-09 09:14

iPhone 3GS Solar Charger op OneDayPrice
 
Heeft iemand ervaring met deze site?
OneDayPrice - 24 uur, een Super Aanbieding!

Vandaag staat er namelijk een iPhone 3GS Solar Charger op, ik ben ook op zoek naar gebruikerservaringen van dit product maar helaas kan ik deze niet vinden..

Thaan 01-10-09 10:11

Aangezien ik er geen technische specificaties bij zie, kun je er vanuit gaan dat:
1. Het een klein zonnepaneeltje is.
2. Er staat dat hij in 2 uur volledig opgeladen is.
3. Met inachtneming van punt 1 en 2, kun je ervanuitgaan dat de batterij heel klein is, weinig mAh en dus je iPhone niet helemaal vanuit leeg naar helemaal vol kan laden.
4. Door het kleine paneeltje, erg langzaam oplaad, en dat alleen bij de ideale (lees zon op de evenaar, niet hier dus!) omstandigheden zal zijn.

Ik zou hem voor die prijs lekker laten schieten, voor dezelfde prijs kun je batterijen (incl verzendkosten, zie DX oid) krijgen die je iPhone wél helemaal vol kunnen laden, en dan ook nog eens op de achterkant zitten zodat je iPhone niet idioot lang is, maar dat is persoonlijk.


Het lijkt me echt een ding van niks, en zou er niet over piekeren die te kopen.
Neem gewoon iets als dit voor dezelfde prijs.

Artistik 01-10-09 15:38

thanks voor uitgebreide reactie! top!

ancients 24-03-10 23:45

Hier zijn ze wel positief over en ik heb het bij een collega gezien, werkt gewoon goed. Review: A-solar iPhone Charger, zonnecellader voor de iPhone - iPhone - iPhoneclub.nl Moet je wel snel zijn .. je krijgt er wel 2 voor de prijs van 1

Purn0 21-04-10 14:40

Ik heb zojuist een setje besteld voor mij een een vriend. Incl verzendkosten en BTW kosten ze dan 16 euro per stuk. Het schijnt dat de accu goed is voor 75% her-opladen. Lijkt mij ideaal voor festivals of vakantie. Daar laat ik mijn iphone liever niet onbeheerd achter in het washok van de camping om hem op te laden. Deze kun je nog eens een middagje naast je tent in de zon laten liggen :)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:09.