iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Nederland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/)
-   -   iPhone kopen of nog wachten ? (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/44987-iphone-kopen-wachten.html)

Hama 03-10-09 10:30

iPhone kopen of nog wachten ?
 
Hoi,

Ik zit erg te twijfelen of ik nu een iPhone 3GS moet gaan kopen of dat ik nog een paar maandjes moet gaan wachten omdat er dan eventueel een nieuwe iPhone kan uitkomen.

De iPhone 3GS had niet zo heel veel verschil met de iPhone 3G alleen dat hij sneller was, dus ik zat de denken mischien komt er dan een iPhone die totaal anders is dan de 3GS bijv. een tweede camera op de voorkant of misschien wel een design verandering.

Dus nu mijn vraag zal ik nog blijven wachten of zal ik gewoon de iPhone 3GS nemen ?

MarcelMarcel1 03-10-09 11:26

Als er een nieuwe generatie iPhone uitkomt zal dat niet eerder dan juni 2010 zijn. De keus aan jou of je zo lang wilt wachten. ALs het tegen die tijd zover is begint de grote leverings problematiek weer opnieuw. Heb zelf het idee dat de uitlevering van de 3GS momentaal aardig op gang is gekomen. Vooral de landelijke Mobistar Centers leveren met een levertijd van een week momenteel erg snel.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:41.