iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Nederland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/)
-   -   Agenda Iphone (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/52120-agenda-iphone.html)

misshappy 15-01-10 23:17

Agenda Iphone
 
Ik mag binnenkort mijn abonnement verlengen en zit er heel erg aan te denken om over te stappen op de Iphone. Echter houdt nog 1 ding me tegen.

Momenteel heb ik een MDA, die gebruik maakt van Windows mobile. Het voordeel hiervan vind ik dat de agenda gedeeltelijk op de desktop staat weergegeven. Als ik wil weten wat mijn volgende agendapunt is, hoef ik alleen maar het beedscherm aan te zetten en kan ik direct in 1 oogopslag zien wat ik als eerste moet doen (volgens mijn agenda).

Op de iphone dien ik eerst de agenda te openen, voordat ik kan achterhalen wat mijn agendapunten zijn.

Nu is mijn vraag of er ook een applicatie bestaat die het mogelijk maakt om (net zoals bij de MDA) de agenda op de desktop af te beelden??

Alvast bedankt voor jullie reacties!!

ikkiauk 24-02-10 11:07

Ik heb het zelfde probleem, ben ook op zoek naar een agenda om op de desktop af te beelden?

Alvast bedankt voor jullie reacties!

colliehome 24-02-10 11:11

Deze vraag is hier al vaak voorgekomen. Kijk eens onder "lockscreen" maar een kort antwoord is neen, niet zonder jailbreak.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:42.