iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Nederland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/)
-   -   iPhone 2G icm onbeperkt internet (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/52152-iphone-2g-icm-onbeperkt-internet.html)

JoRDozZzz 16-01-10 14:53

iPhone 2G icm onbeperkt internet
 
Ik heb een iPhone 2G met een sim only zonder mobiel internet. Het abonnement is bijna afgelopen en dat mobiel internet lijkt me wel wat voor 9,95 per maand. Ik zie nu verschillende providers en zie dat vodafone de hoogste snelheid voor onbeperkt internet biedt.

Nu is mijn vraag of het nog uitmaakt of ik een simonly neem van vodafone met hoge snelheid of t-mobile of normale snelheid, aangezien ik geen 3g-verbinding heb op mijn iPhone 2G.

Hoe zijn uberhaupt de ervaringen met een iPhone 2G icm onbeperkt internet? Is het te doen zonder een 3g-verbinding of raden jullie het af. Ik twijfel anders om een 3g of 3gs aan te schaffen, want als het heel langzaam is vind ik het ook de 9,95 per maand ook niet waard.

En voordat er opmerkingen komen over verkeerd topic of niet gezocht. Ik heb wel gezocht, maar kwam met deze zelfde vraag een topic tegen die helaas is gesloten, dus vandaar dat ik deze aanmaak.

King1987 16-01-10 14:57

Een speciaal iPhone abo niet nemen, dat is zonde van het geld, je haalt die snelheid toch niet. Ik heb een jaar een 2G gehad met Hi eindeloos online, ging perfect.

 Verplaatst naar: https://forum.iculture.nl/f41/i...es-ervaringen/


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:57.