iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Nederland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/)
-   -   Enkele vragen ivm mogelijke aanschaf (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/55946-enkele-vragen-ivm-mogelijke-aanschaf.html)

Onkelpazuzu 15-03-10 09:59

Enkele vragen ivm mogelijke aanschaf
 
Hallo allemaal,

Ik overweeg een iPhone abonnement bij T-Mobile te nemen. Ik twijfel nog, onder andere omdat er dingen zijn die ik eigenlijk met mijn iPhone zou willen doen waarvan ik niet zeker weet of ze kunnen of van T-Mobile mogen:

1) Ik heb een Macbook. Stel dat ik in de trein zit te werken, kan ik dan bv. op mijn iPhone e-mail checken en een eventuele attachment naar mijn Macbook sturen (bv via Bluetooth) zodat ik er daarop aan kan werken? Of een bestand van Internet downloaden en dat openen op mijn macbook? Of, omgekeerd, als ik op mijn Macbook een bestand heb staan, kan ik dat dan naar de iPhone sturen zodat ik het via de mail kan versturen?

2) Is het ook mogelijk om met de iPhone (G3s) een video chat te doen met bv iChat of Skype?

3) Ik heb begrepen dat de iPhone geen Flash ondersteunt. Hoeveel last ga ik daarvan hebben? Ik snap dat dat afhangt van wat ik allemaal doe en bekijk, maar ik ben benieuwd naar de gemiddelde gebruikerservaring.. :-)

4) Zijn er nog andere dingen die de iPhone op verrassende wijze NIET kan, waarvan ik als naieve koper misschien automatisch aanneem dat ze er wel mee kunnen?..

Ik ga natuurlijk ook verder neuzen in de forums en andere documentatie, maar misschien heeft iemand wel tijd en zin om één of meer van deze vragen te beantwoorden. Alvast erg bedankt!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:16.