iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Nederland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/)
-   -   Van 3G naar 3Gs. (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/56689-3g-naar-3gs.html)

Joery 29-03-10 11:03

Van 3G naar 3Gs.
 
Beste forumleden,

Ik heb even gezocht naar het onderwerp dat ik nu ga aansnijden, maar kon niet direct een antwoord vinden op mijn vraag. :O

Deze week demonteerde ik mijn iPhone 3G om het LCD-scherm te vervangen. Dit lukte vrij aardig, helaas heb ik echter wel een aansluiting voor mijn speaker gebroken. Dus ik moet dat stukje nu ook bestellen en vervangen.

Ik zat zo te denken... :rolleyes: als ik nou een 3Gs logic board erin prop, een 3Gs cam en de 3Gs sensoren, heb ik dan geen 3Gs iPhone? :confused: Het klinkt simpel, maar misschien is het dat ook wel. :eek:

Weet er hier iemand iets meer over? De technische kant van de zaak ofzo. Ik ben alvast benieuwd.

mvveelen 29-03-10 11:07

En waarom zou je dat willen doen (als dat al zou kunnen) ? Veel goedkoper zal het niet zijn dan een 3GS los aan te schaffen en je 3G te verkopen dacht ik zo. Of is het puur dat je wilt weten of dat technisch mogelijk zou kunnen zijn eventueel in geval van enz. ?

Joery 29-03-10 11:38

Ja, ik vraag me vooral af of het mogelijk is. En ik denk dat het toch goedkoper zou zijn. Aangezien je verschillende onderdelen van de 3G kan hergebruiken. 't Is dan wel een 3Gs in een 3G case, maar dat deert me niet :D

jcpearl 29-03-10 13:25

de complete dockconnector is anders bij de 3gs, want die heeft een extra bevestiging met het logicboard, dus die moet je ook vervangen.
en volgens mij is de batterij ook net iets anders, niet qua afmeting, maar de inhoud. Volgens mij moet dat dan wel weer matchen met het logicboard om storing t verkomen.
Overigens lijkt het me wel een interesssant project om te volgens...:)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:32.