iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Nederland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/)
-   -   verzekering iphone (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/62201-verzekering-iphone.html)

elsje1966 22-06-10 09:25

verzekering iphone
 
hallo,

ik heb sinds 1,5 maand een iphone 3 gs. Nou wil ik deze graag verzekeren tegen diefstal en schade. Mijn vraag is dus waar?
ik heb de iphone gekregen voor mijn verjaardag, hij is gekocht in Belgie, ik heb de bon, maar deze is dus wel van 6 weken geleden. Ik wil het graag zo regelen dat ik bij verlies een nieuw toestel krijg of een redelijk bedrag vergoed, aangezien ik niet verwacht dit toestel zelf dan te kunnen kopen. Verder misschien handig te vertellen dat ik op een varend schip woon: de telefoon kan dus in het water vallen en ik vaar in Nederland, Belgie en Frankrijk. de verzekering zal dus ook hier (-voor) moeten gelden.

graag hoor ik jullie ervaringen met een goede verzekeringsmaatschappij.

Anfroy 22-06-10 10:20

Voor zover mij bekend is het onmogelijk een buitenlands toestel in Nederland te verzekeren. Helemaal als je toestel ook nog eens zo "oud" is.
Ik hou dit in de gaten want ben zelf wel benieuwd naar een verzekering voor een buitenlands toestel.
Succes!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:44.