iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Nederland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/)
-   -   Franse Phoneshops (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/62874-franse-phoneshops.html)

wuzzle 26-06-10 17:29

Franse Phoneshops
 
Ik zou de iPhone 4 in Belgie willen kopen, maar las net ergens dat het niet zeker is dat de iPhone daar simlockvrij te koop is. Of is daar inmiddels al meer nieuws over?

Dus zou ik, als het bericht waar is, graag een iPhone uit Frankrijk willen kopen en laten versturen naar Nederland. Maar aangezien dit niet via de officiele Apple-store kan, vraag ik mij af waar er adressen te vinden zijn die dat wel kunnen? Zoals bijvoorbeeld de Nederlandse website www.phoneshop.nl. Maar dan dus in Frankrijk. Iemand een idee?

mathijsdb 26-06-10 17:39

Kijk eens bij het 'iPhone 4 pre-order in UK'-topic in het 'iPhone Koopadvies en ervaringen'-forum. Er is een constructie om d.m.v. BorderLynx een (simlockvrije) UK-iPhone naar Nederland te laten komen. Kost bijna even veel als in Frankrijk halen... Of wil je persé 'n Franse?:d

wuzzle 26-06-10 18:42

Nee, ik wil er ook wel een uit Engeland. ;-)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:06.