iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Nederland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/)
-   -   ideal-case.com is niet echt geweldig (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/64695-ideal-case-com-niet-echt-geweldig.html)

Dwee8le 18-07-10 11:17

ideal-case.com is niet echt geweldig
 
Ik heb voor mijn iPhone 4 een case besteld bij iDeal-Case.com en ook een setje screenprotectors. Het pakketje is redelijk snel naar Nederland gekomen (vanuit Hong Kong), maar de kwaliteit van het hoesje is niet echt fantastisch. Ik wilde graag een doorzichtige siliconencase, maar deze heeft een ontzettend lelijke lijn over de hele zijkant. Iets wat je op de foto's van de website niet kan zien natuurlijk. Waarschijnlijk het gevolg waarop deze hoesjes worden gefabriceerd.

Wat wel enorm storend is, is het feit dat ze iPhone 4 screenprotectors aanbieden, maar uiteindelijk hebben ze gewoon een setje voor de iPhone 3GS gestuurd met daarop een sticker dat deze ook voor de iPhone 4 zijn. ja ja... want de iPhone 3GS heeft ook een frontfacing camera toch? :mad:

Over het algemeen valt het hoesje qua uiterlijk dus tegen, maar aan de andere kant is hij ook maar $15 en voor de komende weken (totdat ome Steve een gratis Bumper heeft ongestuurd!) wel okay, maar gewoon de verkeerde screenprotectors opsturen en dan volhouden dat dat ook wel werkt. Nee, niet aan te raden deze "winkel".


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:17.