iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Nederland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/)
-   -   Toch maar een 3gs? (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/65135-toch-maar-3gs.html)

dutchylex 22-07-10 10:55

Toch maar een 3gs?
 
Hallo mede Apple liefhebbers, ik heb even een vraagje/koopadvies nodig. Ik mag vanaf 1 augustus een nieuw telefoon abbonement afsluiten (Zit nu bij KPN en wil een iphone abbo bij T-Mobile afsluiten) Een collega heeft vandaag een telefoontje gehad dag hij bij de "gelukkige" hoort die een iPhone 4 krijgt uit de 1e levering. Dit zal echter over 8-10 weken zijn (misschien zelfs langer)! De 2e lichting kan zomeer 8-10 weken (of nog langer) verder zijn!. Dit betekend dat ik over 20 weken aan de beurt ben, dus begin volgend jaar (!!!)

Nu is het geval dat ik zowieso een 1 jarig abbonement afsluit. Als ik nu een 3gs neem, mag ik in mei al weer een nieuwe telefoon aanschaffen (3 maanden voor het eind van mijn abbonement. Dat is dus (theoretisch) 4 maanden na het krijgen van mijn iPhone 4.

Ik overweeg nu dus serieus om een 3GS aan te schaffen.

Wat is jullie ervaring met levertijden van Apple (bv toen de 3GS werd ingevoerd) ? Is er iets dat ik over het hoofd zie? Ik gebruik mijn iphone puur om te bellen, mailen en internetten (social media dingen zoals twitter etc.)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:51.