iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Nederland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/)
-   -   studentenmobiel.nl (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/66435-studentenmobiel-nl.html)

Dutchskill 01-08-10 20:00

studentenmobiel.nl
 
Hallo,

Ik heb eergister een iPhone abonnement aangevraagd.. Maar nu zei een vriend vandaag tegen me dat ik beter een ander soort kon nemen (wat doet er nu even niet toe)

Maar ik heb het alleen nog maar aangevraagd en verder nog geen rijbewijs/contract/afschrift opgestuurd o.i.d. Mijn vraag is dus; kan ik nu gewoon dat andere abo aanvragen en dan dat contract uitprinten en opsturen en vervalt die andere aanvraag dan weer gewoon o.i.d.? Want ik kan niks vinden over intrekken van aanvraag ofzo..

Alvast heel erg bedankt :)

michaelreddo 01-08-10 20:18

Ik denk van niet. Je kan namelijk meerdere abbonomenten bij één provider hebben. Ik denk dat je moet bellen naar de klantenservice en die eerste aanvraag annuleren.

desonnaville 01-08-10 20:23

tuurlijk kan dat. Zolang jij geen handtekening hebt gezet, kan het abonnement nog niet ingaan.

antwan 24-08-10 15:35

gaan we weer !! :mad: annuleren maar weer ..

U ontvangt dit bericht in verband met uw bestelling van een T-Mobile abonnement in combinatie met de Apple iPhone 3GS 8GB.
Helaas kan Apple als gevolg van de enorme vraag naar dit toestel in combinatie met problemen rond de beschikbaarheid van onderdelen niet aan de geplande leveringen voldoen. Hierdoor is dit toestel overal in Nederland erg slecht leverbaar. Houdt u rekening met een levertijd van 1-3 weken. Zodra wij meer informatie/exacte leverdata doorkrijgen zullen wij deze direct aan u melden.

Wij hopen dat u begrip heeft voor deze situatie en dat wij voor de levering en beschikbaarheidinformatie volledig afhankelijk zijn van Apple.
Niettemin onze excuses voor de vertraging

]Met vriendelijke groet
Het team van Studentmobiel.nl


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:45.