iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Nederland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/)
-   -   Iphone 4 kopen (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/76461-iphone-4-kopen.html)

Shalix 29-10-10 15:16

Iphone 4 kopen
 
Hallo allemaal,

Ik ben een leek op smartphone gebied en heb veel goede verhalen gehoord over de Iphone (wat minder goede over #4 echter, maarja). Omdat ik dus een leek ben op dit gebied vraag ik om jullie hulp om te zoeken naar de goedkoopste shop die mij een Iphone kan leveren.

Ik telefoneer niet zo heel erg veel, dus een gigantisch duur abbonement heb ik niet nodig op dat gebied. Ik wil wel gretig gebruik maken van Internet, dus wat dat betreft zal onbeperkt internet mij goed uitkomen.

Als laatst wil ik nog even toevoegen dat het een bedrijfstelefoon wordt (waar ook privé van gebruik gemaakt zal worden). Mocht dit enige invloed hebben op wat ik dan het beste kan nemen dan hoor ik dat graag, anders ga ik daar zelf wel nog even achterna.

Ik hoop jullie voldoende informatie te hebben gegeven, zo niet dan hoor ik dat graag.

Alvast bedankt,

Shalix

P.S. Ik heb al wel wat gezien dat goedkoop leek, maar ik weet niet welke sites betrouwbaar zijn en of er ergens geheieme letters verstopt zitten die mij proberen te naaien.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:59.