iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Nederland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/)
-   -   iPhone 4 verzekeren (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/76592-iphone-4-verzekeren.html)

Kaasschaaf 31-10-10 16:32

iPhone 4 verzekeren
 
Beste allemaal,

Ik krijg een dezer dagen mijn iPhone 4 geleverd vanuit België (ben Nederlander) en wil deze verzekeren. Waar kan ik voor een schappelijke prijs een goede betrouwbare verzekering vinden, waar ik tenminste een vervangend toestel krijg als ik deze moet opsturen en ook gewoon voor diefstal e.d. verzekerd is. heb al wat rondgekeken maar ben benieuwd naar jullie ervaringen!

Groetjes

Santiago 01-11-10 01:42

Heb zelf geen ervaring, maar lees op het forum dat ANWB qua prijs best wel goedkoop is.

Edje1 03-06-11 21:36

je kunt je telefoon nu niet meer verzekeren, want je bericht komt uit oktober, maar voor de andere lezers; iphone-verzekering.nl kan je toestellen uit Europa wel verzekeren, maar niet uit de VS. (heb de mijne ook uit het buitenland, maar wel binnen de EU).

Amie 16-06-11 11:59

Hoi Edje1,

een vraagje;

Ik ga zelf nu ook een iphone 4 2e hands aanschaffen. Volgens de verkoper waar ik mee in onderhandeling ben, is de telefoon 5 mnd. oud. Wat betekend dat verzekeren zou kunnen. Maar nu zit ik mij af te vragen of dat dit wel verstandig is..Ik ga dit toestel maar 1 jr gebruiken, en neem volgend jaar een nieuw exemplaar bij mijn nieuwe abonnement. Mijn enige zorg zou zijn waterschade of diefstal. Maar bij diefstal wordt er bijvoorbeeld alleen vergoed bij inbraakschade, dus dat vind ik al een stuk minder interessant worden..Wat raad jij me aan?

Gr. Amie

Edje1 17-06-11 00:47

Hoi Amie,

Dat moet je echt zelf weten haha.. Als ik naar mn vrienden kijk komt waterschade het meeste voor ( koninginnedag, bier + gracht :P) en diefstal gelukkig minder. Als je de 2e hands Iphone gaat gebruiken, dan maakt het niet veel uit of hij 2e hands is, want laten vallen of waterschade kan altijd gebeuren. Wil je 60 euro betalen voor die zekerheid dat je het hele jaar een Iphone hebt, dan moet je het zeker doen. Als je dat niet wilt en ook best een half jaar zonder Iphone kan, dan niet!

Succes en veel plezier met je Iphone :-)

Amie 23-06-11 16:53

Dank je wel voor je advies! :)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:21.