iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Nederland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/)
-   -   stille stand knopje 3Gs defect: garantie? (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/77774-stille-stand-knopje-3gs-defect-garantie.html)

Olibomb 16-11-10 18:57

stille stand knopje 3Gs defect: garantie?
 
Hallo iedereen,

Ik heb al een tijdje een iphone 3Gs, hier op het marktplaats gekocht. Ik heb er tot nu toe erg veel plezier aan, maar nu heb ik een probleempje. Het schuifje van de stille stand werkt niet meer, hij blijft altijd op de geluidsstand, behalve als ik het schuifje heel hard indruk. Dit is erg vervelend want nu moet ik mijn iphone de hele tijd uitzetten op school.
Ik heb het bonnetje van degene van wie ik de iphone heb gekocht nog, en hij zei dat er 2jaar garantie op stond. Het bonnetje is van 19-6-2009, dus de garantie is gelukkig nog geldig. Alleen weet ik niet of de garantie dit probleem wel vergoedt.
Kan iemand mij hierbij helpen?
Alvast bedankt!:)

Groetjes
Michiel

WDS001 16-11-10 19:05

 Verplaatst naar: Koopadvies en ervaringen

Als het defect niet ontstaan is door en val, dan kan je voor garantie gaan.

Olibomb 17-11-10 16:42

Hoi

Bedankt voor de snelle reactie! Oh en sorry voor het plaatsen bij de verkeerde topics. De iphone is inderdaad niet gevallen, dus dat betekent dat de garantie hierop geldt. Alleen op het bonnetje van T-mobile dat ook de garantie is staat niet mijn naam maar de naam van degene van wie ik de iphone simlockvrij gekocht heb. Is dit erg, of geldt de garantie evengoed nog?
Alvast bedankt!

groetjes
Michiel


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:33.