iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Nederland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/)
-   -   Stel dat ik mijn iPhone 3gs met abbo wil verkopen (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/78184-stel-mijn-iphone-3gs-abbo-wil-verkopen.html)

Robvm 22-11-10 19:11

Stel dat ik mijn iPhone 3gs met abbo wil verkopen
 
Hey guys,

Ben nieuw hier op het Forum, kijk echter wel al paar jaar dagelijks even op deze site. En ik denk dat ik mijn vraag hier het beste kan stellen.

Ik heb nu anderhalf jaar een witte 3gs (contract bij T-mobile) en na een jaar van hoge telefoonrekeningen heb ik het helemaal gehad met deze telefoon. De vraag die ik heb: stel dat ik hem wil verkopen hoe gaat dit dan in zijn werk met het nog lopende abonnement? De iPhone zelf is overigens pas 4 maandjes oud aangezien ik een nieuwe kreeg nadat ik haarscheurtjes in mijn telefoon had.

Bij voorbaat dank,

Rob

King1987 22-11-10 19:16

Je iPhone los verkopen, abo mee verkopen is lastiger. Die loopt toch nog maar een half jaar, dus lekker uit laten lopen. Vergeet hem niet op te zeggen ;)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:19.