iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Nederland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/)
-   -   iPhone 4 kopen simlockvrij en echt nieuw (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/80250-iphone-4-kopen-simlockvrij-echt-nieuw.html)

BuggNL 17-12-10 12:45

iPhone 4 kopen simlockvrij en echt nieuw
 
Beste,

Mijn iPhone 3 is nu echt overleden en ik wil een iPhone 4 aanschaffen. Ik heb een lopend zakelijk abonnement en wil deze dus los en simlockvrij kopen.

Nou woon ik lekker dicht bij Belgie maar ik ben al verschillende mobistars aan apple resellers langs gegaan maar niemand heeft hem op voorraad.

De enige die claimt hem nieuw en simlockvrij te kunnen leveren is de-ka.be. Maar als ik ga googlen op dit bedrijf vind ik niks dan slechte reacties over gejailbreakte toestellen.

Nu is mijn vraag heeft iemand een goede tip waar ik direct terecht kan voor het aanschaffen van een simlockvrije iPhone 4 voor een normale prijs (600-700 euro). Of kan iemand mij vertellen hoe ik bijvoorbeeld bij de-ka.be zelf kan controleren of het toestel nieuw en echt simlockvrij is, bijvoorbeeld aan de hand van een serienummer.

Graag jullie hulp :)

Groet, Jasper

JornZ 17-12-10 14:38

Mediamarkt verkoopt ook simlockvrije iPhone 4 voor een goede prijs.

BuggNL 17-12-10 20:08

Alle mediamarkt vestigingen in Nederland had ik al gebeld en niet voorradig. Vanmiddag toch nog 1 gevonden bij mijn locale Apple Premium Reseller, thanks AMbridge!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:46.