iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Nederland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/)
-   -   Wat moet ik kopen en niet kopen (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/99192-moet-kopen-niet-kopen.html)

matthijsg 17-09-11 11:05

Wat moet ik kopen en niet kopen
 
Hallo,

Misschien dat er wel een soortgelijk topic bestaat maar toch voor deze vraag;
Ik heb zelf een iPod touch (4g 32 gb) en heb afgelopen week mijn Blackberry curve 8520 binnen gekregen (vekregen via een prijsvraag :). Nou vind ik, en waarschijnlijk ben ik niet de enige, Blackberry is *** zowel besturing als apps etc. Nou heb ik de kans om van mijn vader een iPhone (3GS 32 gb) over tenemen tussen de 100 en 200 euro (dat verschilt per dag :{) Nou weten jullie allemaal dat er een nieuwe iPhone aankomt en dat er hardnekkige geruchten zijn over een ''budget'' iPhone. Rara, wat moet ik kopen en verkopen, houden en niet. Misschien beetje brutaal maar ter info, ben gewoon middelbare scholier, dus een abo van 45 eurie per maand kan wel, maar is wel erg aan de hoge kant, daarbij red ik het met 20 euro beltegoed zeker 3/4 maanden! ik hoor het graag.

(zelf zat ik te denken, verkoop nu blackberry, ergens ligt wel een oude mobiel, dan richting okt. mijn iPod en zie wel wat de prijs van een 3gs op marktplaats doe, want de prijs op marktplaats is de prijs die me pa wil hebben roept hij steeds, en dan zijn iphone gewoon over te nemen!)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:48.