iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie België (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f129/koopinformatie-belgie/)
-   -   Garantie iPhone 3G Belgie, Italie, Zwitserland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f129/koopinformatie-belgie/18316-garantie-iphone-3g-belgie-italie-zwitserland.html)

bengek 06-08-08 03:50

Garantie iPhone 3G Belgie, Italie, Zwitserland
 
Hoe zit het met de garantie van iPhones gekocht in de Belgie, Italie en Zwitserland?? Kunnen we hiermee ook naar een mac reseller?? Heb de zoekfunctie geprobeerd maar kan het antwoord niet ergens centraal vinden.

macfreaker 06-08-08 05:55

Met de factuur in de hadn zal dat wel geen probleem zijn , denk ik. Maar wel opletten dat de eventuele jailbreak eruit is. Staat hier ergens een topic van iemand wiens nieuwe 3g niet hersteld wordt omdat deze gejailbreakt is.

Knidreeg 06-08-08 09:20

Dit heb ik een tijdje geleden ook via de mail aan een mobistar winkel gevraagd. De medewerker mailde mij terug dat de garantie 2 jaar is mits alle software nog in orde is (dus inderdaad geen jailbreak etc.) en je kan dan met een factuur gewoon bij hen aankloppen. Ze konden, omdat de iPhone nog maar net door hen geleverd werd, nog niets vertellen over WÁT er dan precies onder de garantie valt. Op mijn vraag; 'valt een kapot touchscreen onder de garantie?' kon dus niet door de meneer worden geantwoord.

Groeten.

bengek 06-08-08 21:10

Zijn er al gevallen bekend van hoe lang de reparatie duurt?? Als het straks 6 7 weken gaat duren, dan heb ik ook vrij weinig aan het teostel. Wacht namelijk af totdat alle maknementen naar boven komen, over mijn 1e iPhone ben ik best tevreden maar die had ik ook een half jaar nadat ie in de VS was uitgekomen pas gekocht.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:57.