iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie België (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f129/koopinformatie-belgie/)
-   -   lab9 in Kortrijk (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f129/koopinformatie-belgie/48334-lab9-kortrijk.html)

Yves DB 15-11-09 19:52

lab9 in Kortrijk
 
Ik ben nu voor de zoveelste keer naar de lab9 - appleshop in Kortrijk geweest. Wat voor een knoeiboel is me dat daar ?
Toen ik een iPhone wilde kopen hadden ze er geen meer, maar in de Mobistarshop hadden ze er nog massa's in voorraad. Toen m'n iPod kapot was, luisterden er twee verkopers naar de harde schijf (luisterden ...) om te besluiten dat de harde schijf kapot was, dat ze niet kon worden vervangen en dat ik maar beter een nieuwe iPod kon kopen (ik heb hem ondertussen zelf hersteld). Nu ben ik er een Airport Express gaan kopen. Dan denk je dat je in een officiële apple-winkel niet kan worden bedrogen. Wel dus : in de verpakking die ik meekreeg zit alles zoals het hoort. Met een kasticketje uit de Switchshop in Oostende uit 2008 waaruit dus blijkt dat die Apple Express al eens werd verkocht.
Nu moet ik het geheel nog instaleren en ik hoop dat het naar behoren werkt, maar een tweedehandssysteem koop ik op Ebay als ik daar zin in heb ...
:mad:

Poitrrr 17-11-09 22:07

Ik zou al na de 1e ervaring niet meer teruggaan..
En zeker je laatste product terugbrengen en eisen om een gesealde verpakking. Succes!

Yves DB 20-11-09 14:07

Ben je raad gevolgd. Deze morgen terug geweest. Verbaasde blikken bij de verkopers maar toch direct een nieuwe in gesloten verpakking terug meegekregen. Op dat vlak dus tevreden van de service. Maar het feit dat ze een tweedehands verkochten kan niet worden goedgepraat.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:26.