iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie België (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f129/koopinformatie-belgie/)
-   -   Problemen gebeld worden op iPhone 3GS uit Belgie (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f129/koopinformatie-belgie/49667-problemen-gebeld-worden-op-iphone-3gs-belgie.html)

irisz 08-12-09 10:33

Problemen gebeld worden op iPhone 3GS uit Belgie
 
Vorige maand heb ik een simlockvrije iPhone 3GS gekocht in Belgie en gebruik deze met mijn T-Mobile abbonnement. Alles werkt in principe goed, alleen ben ik soms niet bereikbaar voor bepaalde mensen. Zij krijgen dan mijn voicemail, en pas na een paar keer proberen gaat mijn telefoon daadwerkelijk over. Mijn bereik is verder prima. Het probleem doet zich alleen voor bij bepaalde mensen (die verschillende providers hebben), en is er ook niet altijd (soms kunnen ze me wel normaal bellen).

Weet iemand misschien waar dit aan kan liggen? Ik heb al op verschillende fora gekeken; er zijn wel mensen die dit probleem ook hadden maar dit was steeds na de 3.0 update. De oplossing voor hen was om de iPhone te jailbreaken maar is dat relevant voor een iPhone die al simlockvrij is? Ik snap ook niet helemaal hoe jailbreaken het probleem op zou kunnen lossen...

Ik hoop dat iemand mij kan helpen!

Jacques de Zeeuw 11-04-10 14:15

Via het normale netwerk kan ik niet gebeld worden
 
Ken het probleem ook, ook een simlock vrije Iphione via Belgie, alleen bereikbaar wanneer 3G verbinding aanwezig is, anders direct voicemail terwijl de telfoon op m'n bureau ligt, later wel info "bericht gemist"
ik wordt er gek van, als er geen oplossijng is ga ik 'm verkopen


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:49.