iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie België (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f129/koopinformatie-belgie/)
-   -   Mobistar shops: alles is gereserveerd (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f129/koopinformatie-belgie/65917-mobistar-shops-alles-gereserveerd.html)

Teksta 29-07-10 11:23

Mobistar shops: alles is gereserveerd
 
Na het opbellen van ongeveer 100 Mobistar shops blijkt dat ze bijna allemaal met reservatielijsten werken. Er komen gemiddeld 3 x iPhone 16 Gb en 3x iPhone 32 Gb binnen per winkel.

Een enkeling liet weten dat hij nog niets ontvangen had en dus morgen geen iPhones kan aanbieden. Maar wellicht zal die zijn pakketje nog moeten ontvangen van de transportdienst.

Blijkbaar is het dus onnodig om te kamperen voor een Mobistar shop :mad:
Wie niet op de reservatielijst staat, en dan nog bij de eerste 10 zal naar zijn iPhone mogen fluiten.

De tweede levering van iPhones wordt voorzien eind augustus, begin september!


Even snel rekenenen: 158 Mobistar shops, die gemiddeld 6 stuks binnen krijgen, laat ons gemakkelijk nemen, een gemiddelde van 10 stuks, dat betekent dat er 1.580 iPhones morgen beschikbaar zijn in gans België. Van schaarste gesproken!

Dbr 29-07-10 11:26

10 stuks/MC + al de gereserveerde iPhones in de 10 geselecteerde MC centers.

Wess 29-07-10 11:38

Dan is nog de vraag hoeveel iPhone's zullen er 'tentoon'gesteld worden en hebben ze voor de eventuele verkopers (die voorrang krijgen) ook al van die aantallen afgetrokken..

6 iPhone's vind ik bitter weinig.. Apple toch..

Racingboy 29-07-10 17:31

Dit wordt misschien gezegd om problemen te vermijden. Ik kan me voorstellen dat je snel gereserveerd hebt en er morgen geen hebt, dat sommige klanten teleurgesteld zouden zijn en zelfs voor problemen kunnen zorgen. (Dit dan vooral die voor Mobistarwinkels die al langer met lijsten werken(bvb Allcom)) Dit is nog een stuk onprofessioneler dan Mobistar zelf, want ze weten nooit op voorhand hoeveel toestellen ze binnen krijgen.

Dan zeggen ze maar een belachelijk laag aantal dat ze binnen krijgen (zo kunnen ze misschien nog andere klanten voortrekken) en jij bent de pineut.

Ik heb altijd gewacht op Mobistar zelf, zo had ik nog bedenktijd en ben ik 80% zeker dat ik morgen met eentje buiten wandel (zonder duur accessoire pakket dat niemand gebruikt)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:44.